Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

sms - Norwegia

Czytali temat:
(567 niezalogowanych)
1 Post

(kampinos)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Fenomenalny film, może drastyczny ale czasem trzeba użyć takich środków przekazu, bo inne formy nie dają skutku, popłakałam się strasznie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kampinos)
Wiking
mnie po porostu zamurowało i wlepiło w fotel oglądając ten film. szok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Pierwszy raz widzialeś taki film??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ja tez znam / znalam mlodziez ktorzy zgineli w wypadku samochodowym - niektorzy przez swoja bezmyslnosc, a niektorzy przez swoja lekkomyslnosc - bo zaufali tym ktorzy kierowali ...

Moja corka tez raz siedziala w samochodzie z kolezankami i kolegami i kierwca ktory jechal z predkoscia ok 200 km / godz. - na szczescie miala szczescie - ale jak sobie o tym teraz pomysli to az ma ciarki

Czasami droga jest cena mlodzienczej glupoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
Ja tez znam / znalam mlodziez ktorzy zgineli w wypadku samochodowym - niektorzy przez swoja bezmyslnosc, a niektorzy przez swoja lekkomyslnosc - bo zaufali tym ktorzy kierowali ...

Moja corka tez raz siedziala w samochodzie z kolezankami i kolegami i kierwca ktory jechal z predkoscia ok 200 km / godz. - na szczescie miala szczescie - ale jak sobie o tym teraz pomysli to az ma ciarki

Młodzieńczą głupotę czy też brak rozsądku to jeszcze można zrozumieć,ale dorosłego to już chyba nigdy nie pojmę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
retier1 napisał:
barbara67 napisał:

Młodzieńczą głupotę czy też brak rozsądku to jeszcze można zrozumieć,ale dorosłego to już chyba nigdy nie pojmę

A ilu jest pijakow i narkomanow na drogach - i to doroslych ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Film wstrząsający, ale własnie takie filmy maja szansę trafić do wyobraźni kierowców - niekoniecznie młodych. Ile razy widziałam kierowcę z papierosem w zębach i telefonem przy uchu... straszne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
barbara67 napisał:

Basiu, sam jezdze z duzymi predkosciami z rzedu 200-240 km/h, a czy jest to bezpieczna predkosc zalezy od wielu warunkow, np. jaka droga, jaki stan drogi, ilu uzytkownikow, jakie auto itd., itp.,

Mozna jezdzic szybko i bezpiecznie. Moje auto pozwala mi na osiaganie takich predkosci dosyc szybko a przy okazji bardzo dobrze trzyma sie drogi. Jest to duzy atut. Po drugie moje doswiadczenie ( nie uwazam sie za mistrza kierownicy ), mam przejechane ponad 500 tys kilometrow. Po trzecie, znam swoje auto bardzo dobrze i wiem jak zachowuje sie w takich lub siakich warunkach. Mialem kilka stluczek, w miescie, nic powaznego - zderzaki polamane, jedno dachowanie ( nie moja wina ). Pomimo tego nadal lubie czuc adrenaline, kiedy moje 3.5 litrowe V6 rozpedza sie do 200 km/h w niewielka chwilke ..takie slodkie mrowienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Lusinda napisał:
Film wstrząsający, ale własnie takie filmy maja szansę trafić do wyobraźni kierowców - niekoniecznie młodych. Ile razy widziałam kierowcę z papierosem w zębach i telefonem przy uchu... straszne

Bardzo popieram ten pomysl z filmami, jest ich wiecej na youtube.
Daja do myslenia.
Pare lat temu bylem swiadkiem wypadku, kiedy to mlody ( 23 lata ) kierowca wymusil pierszenstwo i wjechal wprost pod pedzacego TIR'a. Powiem tylko, ze to co z niego zostalo troche przypominalo czlowieka.
Wczesniej uwazalem sie za twardego goscia, ktorego taki widok nie ruszy ALE, niestety, nozki mi sie ugiely, kiedy patrzylem z ogleglosci ok 60 cm na rozwalone w kawalki ludzkie cialo.

Zostalo w pamieci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok