Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radoslaw O (7618 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
xxx1xxx napisał:
to ja sie pochwale tym ze w sobote o 23 spakowalem manatki i pojechalem na pyszna zoladkowa do PL by wczoraj w nocy powrocic, podrozowanie z przygodami i dobrymi napitkami jest w deche haha

Ano w dechę, zgadzam się! Ale długo w ojczyźnie nie pobyłeś...chociaż pewnie intensywnie A tak w temacie, to się jeszcze pochwalę, że widziałam laureatów tegorocznej PAKI. Pojawiły nam sie na polskiej mapie kabaretowej niezłe propozycje. "Szarpanina" i "Chyba" sobię zapamiętam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(xxx1xxx)
Wiking
a ja dzis wygralem w lotto milion koron haha szkoda tylko ze zadzwonil budzik i musialem isc do pracy, ale po pracy poplywalem lodka i naczerpalem promieni slonecznych, szkoda tylko ze miasto rodzinne podtopione, ot i sie pochwalilem znow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Moj synek uczestniczyl dzis w Tinestaffeten - taka ogolnonorweska sztafeta w szkolach - i byl NAJLEPSZY na 60 m. ( 9.21) i na 1500 m. wsror wszystkich uczniow z 5., 6. i 7. klasy !!!!! - a on chodzi tylko do 5.kl.

Mistrza po prostu wychodowalam !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
barbara67 napisał:
Moj synek uczestniczyl dzis w Tinestaffeten - taka ogolnonorweska sztafeta w szkolach - i byl NAJLEPSZY na 60 m. ( 9.21) i na 1500 m. wsror wszystkich uczniow z 5., 6. i 7. klasy !!!!! - a on chodzi tylko do 5.kl.

Mistrza po prostu wychodowalam !!!!!

no, no , no ,brawa dla syna i dla mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Brawo Barbaro!!! Mój natomiast trenuje na narciarstwo, pływanie i piłkę nożną. Ostatnio grali mecz, mały stał na bramce w swoim stroju, rękawicach i tak stał i stał i wszystkie gole puścił, bo się bał na piłkę rzucić Ale mamusia i tak jest dumna ze swojego Sportowca Dobrze byłoby mu zademonstrować to rzucanie się na piłkę, ale w moim stanie to raczej niewskazane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
gratuluje Barbaro syna , pokonal nawet dwa lata starszych
powinnas byc dumna.
to chyba moja krew.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
gama28 napisał:
Brawo Barbaro!!! Mój natomiast trenuje na narciarstwo, pływanie i piłkę nożną. Ostatnio grali mecz, mały stał na bramce w swoim stroju, rękawicach i tak stał i stał i wszystkie gole puścił, bo się bał na piłkę rzucić Ale mamusia i tak jest dumna ze swojego Sportowca Dobrze byłoby mu zademonstrować to rzucanie się na piłkę, ale w moim stanie to raczej niewskazane

No to niech tatus sie rzuci i pokaze od tego sa tatusiowie

Moj tez ma jechac na mecz jurto - ostatnio przegrali to musza sie sprezyc, bo znowu bedzie placz i wyrywanie sobie wlosow z glowy

Dzieki za brawa - Malgosiu i Gamo - klemmer od syna dla was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Tatuś jak by się rzucił na piłke to tylko raz, a potem by go musieli poskładać w szpitalu Ostatnio próbował zademonstrować synowi jazdę na deskorolce, tragikomiczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A ja myslalam, ze wszyscy tatusiowie pilke nozna maja we krwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Na szczęście nie! W sumie u nas w domu tylko syn piłkę lubi. Reszta ma inne preferencje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok