Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

POCHWAL SIĘ .........!!! - Norwegia

Czytali temat:
Radoslaw O (7617 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
może się pochwalicie czymś co się wam udało zrobić , złapać , tanio kupić , naprawić , drogo sprzedać , uleczyć albo na przykład........nie zrobić .

mnie się coś udało ......napisać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
No dobra je bede druga....a mnie sie udalo...urodzic syna, zrobic prawko, skonczyc niemiecki, wyjechac z Niemiec, nie widziec niemcow, jak narazie nie spotkalam...i nie miec z nimi kontaktow...aha udalo mi sie sciagnac tez mojego kotka a raczej kotke---a no i udalo mi sie spotkac mojego meza kiedys tam....aaa i udalo mi sie pozbyc fobii--latania..i nie boje sie pajakow juz--udalo mi sie ten strach pokonac...no i udalo mi sie Was tutaj poznac poczesci

aha a nie udaje mi sie--pokonywac smutkow;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
A mi włosy wyszły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
.no i udalo mi sie Was tutaj poznac poczesci
AgaN kogo to udało ci się poznać po częsci ?? i jak po 8 postach ci się to udało ...powiedz .
grzesia może i z wrażenia mu włosy wyszły
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mi udało się dziś odkurzyć mieszkanie, a mojemu mężowi umyć podłogi Udało mi się też nie zabić dzieci, choć cały dzień marudne okrutnie były, a ja wściekła
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
bad harry....a czy poznanie kogos musi byc zawsze osobieste??...przeciez mozna wejsc na avatara poczytac cos o danej osobie i juz cos jest... kogos poznajesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Udal o mi sie nie przywieżc mebli ze sklepu, bo nie mialam nikogo z samochodem, ale za to udalo mi sie zaplacic za transport . Fuck!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
A mi sie udalo zarezerwowac bilet do kraju !!! I lece i! I moze uda mi sie wrocic w calosci ??? I moze uda mi sie jeszcze cos napisac po powrocie do Norge !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty

(Sabsia)
Nowicjusz
A mnie się udał bigos!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A moejmu zięciowi nie udało się przeskoczyc przez murek i teraz ma calutką nogę w gipsie ...no i jest na łasce mojej córki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok