Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radoslaw O (7628 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
Fiona66 napisał:
Luba napisał:
bad harry napisał:
Luba napisał:
A ja się pochwalę, że jestem w grodzie Kraka i mam przygotowany żołądek na dużą ilośc polskiego złocistego napoju chmielowego. Pozdro

to było zagranie poniżej pasa!!!

A żołądek się wciąż powiększa i powiększa, a mózg sie zmniejsza i zmniejsza

przestan sie nad nami znecac

Dobrze, przepraszam Obiecuję, ze jutro będę piła tylko wiśniówke, albo Żołądkową
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
no nie !!!!! ty dalej swoje WIELKI BRACIE GDZIE JESTEŚ !!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Luba, mamy podobne gusta A przy okazji polecam żoładkową miodową - jak to mówią - palce lizać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
bad harry napisał:

Na grillu pewnie zajada się chrupiącym kurczaczkiem, kiełbasą i kaszanką popijają to zimnym żywcem (jestem apolityczny i nie piję lecha)
POZDR z Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Zuzu napisał:
bad harry napisał:

Na grillu pewnie zajada się chrupiącym kurczaczkiem, kiełbasą i kaszanką popijają to zimnym żywcem (jestem apolityczny i nie piję lecha)
POZDR z Polski

PZDR z Nogre, pozazdrościć tylko mi zostało, Wczoraj wykończyłem ostatniego "Harnasia" w wąwozie nad wodospadem, z zapasów przywiezionych z kraju . Okocim się . Tak trochę nie po warszawsku, ale nie ma już starego, dobrego "Królewskiego", nie te czasy, nie ten smak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Lusinda napisał:
Luba, mamy podobne gusta A przy okazji polecam żoładkową miodową - jak to mówią - palce lizać

Lusindo droga! Znam Ci ja i miodową i tą z miętą (ale ta to musi byc super schłodzona). A wczoraj nalewki żeśmy z mamą testowały. Czas wracac do Norway na detox
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
po takiej wycieczce to detox i wilczy bilet w jedna stronę ....til norge
never come back

a ja nie pale już dwa miesiące prawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Brawo Harry, tak trzymaj z tym niepaleniem!!! Nie znoszę papierosów, zwłaszcza w ciąży
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
problem w tym że ja mam bardzo słabą silną wolę
ale staram się .
jak kiedyś będę pod drammen i wpadnę w odwiedziny to nie będę przecież kopcił przy małym bybe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(xxx1xxx)
Wiking
to ja sie pochwale tym ze w sobote o 23 spakowalem manatki i pojechalem na pyszna zoladkowa do PL by wczoraj w nocy powrocic, podrozowanie z przygodami i dobrymi napitkami jest w deche haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok