Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radoslaw O (7618 niezalogowanych)
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
MUSZE IŚĆ DO NAJBLIŻSZEGO BIURA NAV I ZGŁOSIĆ ŻE PODCZAS PRACY STAJE SIĘ JEDNOCZEŚNIE ODBIORCĄ SEXUALNYCH EKSCESÓW KAMIENI- BOJE SIE!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
HMMMMM TA PRACA CORAZ BARDZIEJ WYDAJE MI SIĘ ZŁA, ZAWSZE MYŚLAŁEM ŻE ZWYKŁY KAMIEŃ NIC NIE ROBI, ALE JEDNAK POTRAFI CZYNIĆ WIELE ZŁEGO- GORSZYĆ MALUCZKICH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
A mój song dla Ciebie sie nie spodobał? Lubisz trawę, czy nie? Siadasz sobie na niej na tą chwile odpoczynku przy tym mase jobbe? Ciekawska sie zrobiłam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
masejobe napisał:
MUSZE IŚĆ DO NAJBLIŻSZEGO BIURA NAV I ZGŁOSIĆ ŻE PODCZAS PRACY STAJE SIĘ JEDNOCZEŚNIE ODBIORCĄ SEXUALNYCH EKSCESÓW KAMIENI- BOJE SIE!

dawno dawno temu w pewnych krajach niegrzeczni ludzie byli napastowani przez kamienie ! nawet w jednej religii jest watek o napastowaniu niejakiej Magdy przez kamienie ! no i tak dlugo te kamienie napastuja, pozniej froteruja, az osoba umiera !!!

WIEC uwazaj ! bo co bedzie jak ciebie kamienie zaczna napastowac?

a slyszy sie tu i tam, ze kamienie lubia napastowac...( zwlaszcza na meczach pilki noznej, kamienie napastuja policje )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
POWIEM JUTRO KOLEGOM ŻEBY MIELI OCZY SZEROKO OTWARTE NA KAMIENIE, ŻEBY NIE DALI SIĘ ZASKOCZYĆ JAKIEMUŚ PIASKOWCOWI, OTOCZAKOWI CZY INNEMU SKALNIAKOWI, MOŻE SIĘ ZDARZYĆ ŻE KTÓRYŚ Z NAS STANIE OKO W OKO Z SEXUALNYM INCYDENTEM I CO W TEDY?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
NIE MIŁO BĘDZIE ZAK KAMIEŃ ZAGLĄNIE KOMUŚ GŁĘBOKO W "OKO"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Luba napisał:
A mój song dla Ciebie sie nie spodobał? Lubisz trawę, czy nie? Siadasz sobie na niej na tą chwile odpoczynku przy tym mase jobbe? Ciekawska sie zrobiłam...

a Ty Luba lubisz trawe??? ostatnio kolega przywiozl mi maly trawniczek prosto z Holandii, mowil ze to odmiana Orange, bardzo ladnie pachnaca trawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
masejobe napisał:
POWIEM JUTRO KOLEGOM ŻEBY MIELI OCZY SZEROKO OTWARTE NA KAMIENIE, ŻEBY NIE DALI SIĘ ZASKOCZYĆ JAKIEMUŚ PIASKOWCOWI, OTOCZAKOWI CZY INNEMU SKALNIAKOWI, MOŻE SIĘ ZDARZYĆ ŻE KTÓRYŚ Z NAS STANIE OKO W OKO Z SEXUALNYM INCYDENTEM I CO W TEDY?

dobry ten towar!

dasz jakies namiary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
masejobe napisał:
NIE MIŁO BĘDZIE ZAK KAMIEŃ ZAGLĄNIE KOMUŚ GŁĘBOKO W "OKO"

a moze tak wytoczyc wojne kamieniom??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
OD POCZĄTKU WIEDZIAŁEM ŻE TA ROBOTA Z KAMIENIAMI TO JAKIŚ PODSTĘP, ALE NIE MYŚLAŁEM ŻE POŚREDNIO BĘDZIEMY NARAŻENI NA ATAK KAMIENIA ZEWSZĄD,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok