Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
kamil . grzegorz t (5751 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
asiadaniel napisał:
... Ja na jej miejscu sama bym sie usunela
NO ....nie wiem...nie wiem ..czy na pewno...? .
Wszak kobieta zmienną jest...

Nie mniej nie było tak źle ,
z każdym nowym wejściem na jakiekolwiek forum nabiera wprawy i ogłady z ta siostrą to było wyjście naprawdę dobre .
Jednak nie wytrzymała napięcia ,a jak już ktoś uważnie czytał tamte wypowiedzi i te , to od razu rzuca się w oczy ten sam styl wypowiedzi ,pytań i odzywek.

Ta kobieta nie zdawała sobie sprawy ,że zostanie tak strasznie zaatakowana .

Zapomniała lub wcale nie zdawała sobie z tego sprawę ,że dużo kobiet tu na forum są z pełną rodziną by-/ świadomie lub podświadomie / do takich właśnie problemów nie dochodziło i o własne ognisko będa walczyć jak LWICE..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
** mancik **
(mancik)
Początkujący
Czyli sie nie mylilismy,prawda wyszla na jaw
Kasiek zjazylam sie po tym jak zmienilas sie z kasiek na pancia a potem mnie wyrzucilas ze swoich znajomych
no a teraz podszywasz sie pod data urodzenia
Prawo jest prawem dzieci sa najwazniesze i nikt nie ucieknie
od placenia alimentow-sama to wiem bo jestem w takiej sytuacjii
ale ja nikomu dolkow nie kopie.
A GDYBYS TO TY BYLA TA EKS i to ciebie by chciano wyrzuic
z Norwegii -jak bys sie czula ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja osobiście nie mam zwyczaju wtrącać się nikomu w jego sprawy osobiste. Myślę jednak , że to mimo wszystko , nie w porządku przewracać komuś życie do góry nogami . Rozumiem niechęć Kasiek ,czy jak teraz się nazwała , do ex jej partnera .Tu jednak trzeba wziąć pod uwagę dobro dzieci . Kasiek chyba o nich nie pomyślała . Nie chcę oceniać , czy chodziło jej o pieniądze czy o to , by pozbyć się upierdliwej ex . Tak czy inaczej , można przecież było dogadać się z ex żoną ,ustalić pewne granice i się ich trzymać . Wyrzucenie jej i dzieci z NO było nie w porządku i na dłuższą metę niczego nie załatwi . Przecież oni nie znikną , nadal będą istnieć , tyle że w Polsce .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia nowakowska
(kasiek Pancia)
Wiking
Wiadomosc do wszystkich ktorzy zmieszali mnie z blotem! mialam juz nic nie pisac ale juz nie moge wytrzymac i zamknac buzie niektorych forumowiczow. ojciec dzieci placi alimenty ale jego ex to zamalo jezeli 7000kr to zamalo to ja wysiadam. decyzja o pozbyciu sie ex nie byla moja ale sie ciesze ze opusci norwegie. i ostrzegam osoby ktore kombinuja tak jak ta kobieta, tak sie nakombinowala ze musi teraz zwrocic pieniadze ktore wyciagnela od panstwa a jest tego sporo . tak koncza zaslepieni rzadza pieniadza !!!! i piszcie na mnie co chcecie splywa pomnie jak po tej kaczuszce z obrazka .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A jakie to pieniadze ta ex wyciagnela od panstwa??? Barnetrygd??? Nalezy sie jak psu buda. Co jeszcze mogla wyciagnac? Jak facet sie nie zgodzil na kwote alimentow, to urzad obliczyl i tyle ma placic, no niestety. Utrzymanie dzieci kosztuje duzo. Uwazam ze matka dzieci nie powinna przesadzac i rowniez postarac sie o prace, musi tez gdzies mieszkac z dziecmi. A ich ojciec jest zobowiazany pomagac. A tak na marginesie, kobitki szukajcie sobie wolnych facetow, bezdzietnych. Wiem ze roznie bywa w zyciu, ale dzieci sa najwazniejsze. A skoro kasiek wziela dzieciatego chociaz sadzxac z wypowiedzi to raczej ona rozwalila to malzenstwo, woiec niech sie nie dziwi ze matka dzieci tak sie zachowuje. Ok juz sie nie wtracam dalej, nie moje zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia nowakowska
(kasiek Pancia)
Wiking
nie hilton mylisz sie nie ja rozwalilam to malzenstwo! jak poznalam mojego faceta to juz nie byl z zona . ona znalazla se faceta i odeszla . musi zwrocic alimenty ktore dostala z nav bo juz kiedy skladala o nie byla juz nielegalnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
widze ze na forum sa psychologowie i detektywi ktorzy nawet porawnie nie umia pisac ! a to forum nie jest to linczowania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
060677 napisał:
widze ze na forum sa psychologowie i detektywi ktorzy nawet porawnie nie umia pisac ! a to forum nie jest to linczowania

RACJA!!! Jestes tego najlepszym przykladem, bo poprawna forma to "nie umieją". Do linczowanie nie jest, ale do pokazywania ze zjadlo sie wszystkie rozumy rowniez nie. Nie czepiam sie w zasadzie bledow forumowiczow, bo kazdy pisze jak potrafi. Ale ty jesli chcesz wytykac, najpierw sama badz nieomylna. trrudne, prawda? A tak zwane "literowki" to nie sa bledy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia nowakowska
(kasiek Pancia)
Wiking
uuuuuuuuuuuuuuuuu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ale przeciez dzieci dalej maja wize tak samo jak ich ojciec i a koles nie odszedł od dzieci tylko od zony wiec ja rozumiem ze jak dzieci maja wciaz wize a matka jest ich prawnym opiekunem to moze przebywac z dziecmi w no na zasadzie łaczenia rodzin no chyba ze tatko tez wyzekł sie dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok