Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Kwiatkowski Mariusz Kucharski Ewe Wu edward stan (7410 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:
barbara67 napisał:
A tak na serio to mam przeczucie, ze odpowiedz na pytanie : dlaczego i kto zawinil nie jest taka prosta i oczywista - i jak juz wspomnialam my maluccy i tak nie poznamy calej prawdy

tu na forum takich nie ma
tu sami eksperci od katastrof, a jeszcze jak ruskie cos powiedzialy, to juz wiedza ekspertow siegnela zenitu

jabym powolal komisje sledcza......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Przewodniczacym niech bedzie palikot, przynmajmniej nudno nie bedzie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Fiona66 przeczytałam linki, które wkleiłaś w tym drugim wątku. Tam to dopiero są teorie spiskowe!!! Niemniej ciekawe do przeczytania, polecam, będzie o czym dyskutować.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
gama28 napisał:
Fiona66 przeczytałam linki, które wkleiłaś w tym drugim wątku. Tam to dopiero są teorie spiskowe!!! Niemniej ciekawe do przeczytania, polecam, będzie o czym dyskutować.

tylko, ze tam sa pytania,a takze nagrania, ktore zostana poddane ekspertyzie, a nie zenujacy tekst forumowego "eksperta od katastrof" gabriela (pare postow wyzej), ktory juz obwiescil, kto ponosi wylaczna i personalna odpowiedzialnosc za katastrofe samolotu. Nastepny ekspert opiera swoje opinie na podstawie "bo ruskie tak powiedzialy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Fiona, ruskie to maja gadane... mowie ci Nawet moj maz im uwierzył i spowodowal katastrofe Teraz na oplate mieszkania i jedzonko zostaje mu 4 tys. koron, nie wiem jak on se poradzi .
Uważajcie na ruskie Ludzie, to nie zarty .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Fiona66 myślący ludzie musieli połowę argumentów tego pana odrzucić niestety. Niemniej jak już pisałam, ciekawe te jego teorie i jak ich w 100% nie odrzucam. Tak z ciekawości z mężem poszukaliśmy filmów i opisów z innych katastrof i okazało się, że samolot spadający w takim tempie z takiej wysokości miał prawo rozsypać się w drobny mak, zwłaszcza, że zahaczając o drzewo uszkodził zbiornik z paliwem, który wybuchł. To tylko jeden przykład, najdrobniejszy. Ja jestem najbardziej ciekawa tych czarnych skrzynek i nagrań. Pracują nad nimi w Moskwie, ale razem z Polakami. Polacy uczestniczą też w identyfikacji ciał.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:
barbara67 napisał:
A tak na serio to mam przeczucie, ze odpowiedz na pytanie : dlaczego i kto zawinil nie jest taka prosta i oczywista - i jak juz wspomnialam my maluccy i tak nie poznamy calej prawdy

tu sami eksperci od katastrof, a jeszcze jak ruskie cos powiedzialy, to juz wiedza ekspertow siegnela zenitu

Ale kto Wassermanna zastąpi? Może Sethur by się pisał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hilton napisał:
Fiona, ruskie to maja gadane... mowie ci Nawet moj maz im uwierzył i spowodowal katastrofe Teraz na oplate mieszkania i jedzonko zostaje mu 4 tys. koron, nie wiem jak on se poradzi .
Uważajcie na ruskie Ludzie, to nie zarty .

to Ty ruskim wdzieczna jestes, tak sie domyslam, za te mezowa katastrofe
duzo zlego zrobili, ale jak widac i dobre uczynki sie trafiaja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
giovi2 napisał:
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:
barbara67 napisał:

Ale kto Wassermanna zastąpi? Może Sethur by się pisał

Dlaczego akurat Wassermana?? I czy o tym samym Wassermanie myslimy??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi Wassermana zastapi Palikot

Sethur _ Wasser - man
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok