Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
12 Posty

(marekponiat)
Wiking
mielismy probemy finansowe, myslalem tylko o sobie prawda ...
byla praca tylko dla mnie , wiec wyjechalem i teraz mysle zeby ja tu sciagnac
brawo ty i twoj tok myslenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
marekponiat napisał:

To ze masz problem, to jest wasz tok myslenia, jezeli nikt z was nie pojdzie na kompromis to wyjscie jest jedno... jestes dorosly to sam rozwiąz swoj problem , to jest sprawa miedzy wami, tutaj nikt wam w niczym nie pomoze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
freewoman napisał:
[b]
Norwegia nigdy nie bedzie Polską.[/quote]

Na szczescie! Inaczej musialbym sie rozgladnac za innym panstwem do zycia dla mnie i mojej rodziny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
marekponiat napisał:

Jak kobieta nie chce, to ja nie zmusisz.
Zamknij kran z pieniedzmi i niech sie sama utrzymuje.

W malzenstwie trzeba isc na kompromis, a malzonkowie obiecuja sobie na dobra i na zle...i wspomaganie siebie. Ty sie meczysz i zarabiasz, a ona obija boki w Polsce.
Zastosuj rozmowe motywacyjno-orientacyjna. Postaw ultimatum..i niech kobieta wybiera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
marekponiat napisał:
nie mamy dzieci
zona chce byc w polsce dlatego ze ma blizej rodzine kolezanki itp
aktualnie nie pracuje , zalezy mi na niej i nie wiem co zrobic bo praca praca ale to nie wszystko
chociaz chcialbym zeby przyjechala tu i zebysmy byli razem

Twojej zonie jest po prostu super dobrze w kraju. Duzo czasu i pieniedzy. Nic nie musi robic, nie musi po tobie sprzatac, prac, gotowac. Nikt jej nie jeczy i nie kweczy w domu.
Jednym slowem zyc i nie mumerac Ciekawe jak to sie skonczy? Z nadmiaru czasu i dobrobytu (oraz nudow) ludziom przychodza rozne dziwne pomysly do glowy.

Z drugiej strony, jezeli przyjedzie do Norwegii i nie bdzie tutaj miala zadnego zajecia (praca, kurs norweskiego, hobby, itp), to umrze tu z nudow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
Nie kazdy nadaje sie na emigranta.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
super_Jonasz
(super_Jonasz)
Wiking
Dokładnie tak, sporo osób jednak ceni sobie życie w ojczystym kraju. Nie każdy bez problemu zaadoptuje się w takiej sytuacji. Ja osobiście na początku też maiłem pewne obawy jak to będzie, ale wszystko jest do przejścia jeśli się chce. Skoro twoja żona nie chce to pewnie ma konkretne powody.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
super_Jonasz napisał:
Dokładnie tak, sporo osób jednak ceni sobie życie w ojczystym kraju. Nie każdy bez problemu zaadoptuje się w takiej sytuacji. Ja osobiście na początku też maiłem pewne obawy jak to będzie, ale wszystko jest do przejścia jeśli się chce. Skoro twoja żona nie chce to pewnie ma konkretne powody.

Zaadoptować to nikt się sam nie może. I nie każdy może mu w tym pomóc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok