Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2803 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur napisał:
kowalski0 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Dla mnie to byl przedewszystkim czlowiek. Dobry czlowiek i nic wiecej. jestem katolikiem i tak samo zal mi jak umiera papiez i jak umiera dziecko czy matka sasiadow. To tyle z mojej strony.

A z mojej strony jest tak - jakbys Ty Kzk umarl to bym pomyslal "takie jest zycie", a jak umarl JPII to pomyslalem "takie jest moje zycie"...

A gdybym kowalski umarl ja?

Gdybyś umarł ty, to szlag by trafił te marzenia o dyndaniu pod sufitem

Ehhh, marzenia... czy na prawde sa tak odlegle... przeciez zawsze sie spelniaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
No.. ludzie mówio... ze sie spełniają, ale trzeba im w tym pomóc. Chciałam na tego grilla przysjc, pogadac, ustalic, ale cóż... Jakiś ktoś stwierdził ze mu godzina nie pasuje, bo jakas "krzywa" jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
A co ja mam zrobic z Grzesiem? On mnie nie lubi, a ja go lubiem
Pytanie z rodzaju egzystencjalnych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
kowalski0 napisał:

Przebacz, albo zastrzel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
Sethur napisał:
kowalski0 napisał:

Przebacz, albo zastrzel

To moze przebacze, bedzie latwiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
No.. ludzie mówio... ze sie spełniają, ale trzeba im w tym pomóc. Chciałam na tego grilla przysjc, pogadac, ustalic, ale cóż... Jakiś ktoś stwierdził ze mu godzina nie pasuje, bo jakas "krzywa" jest.

Hehe.. bo w sumie to nikomu poza ignajtorem nie pasowalo... a ze nikt nie potwoerdzal to wymusilismy czas racjonalny ..tak to juz jest, ze wszyscy kracza... a pozniej wsadzaja glowy... w telewizor.. Powaznie... wystarczy do kogos napisac... i komfortowe warunki ustalic... nie wiedzialem ze mialas ochote sie pojawic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
kowalski0 napisał:
Sethur napisał:
kowalski0 napisał:

Przebacz, albo zastrzel

Hehe... nie powiedzialbym ze latwiej... na pewno za to bardziej po Twojej ksiazce

Tak mi w sumie przyszla do mnie mysl... A gdybys tak zastrzelil Askera.. nie byloby prosto i lepiej dla swiata??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisał:
Hilton napisał:

Hehe.. bo w sumie to nikomu poza ignajtorem nie pasowalo... a ze nikt nie potwoerdzal to wymusilismy czas racjonalny ..tak to juz jest, ze wszyscy kracza... a pozniej wsadzaja glowy... w telewizor.. Powaznie... wystarczy do kogos napisac... i komfortowe warunki ustalic... nie wiedzialem ze mialas ochote sie pojawic...

Nawet zalatwiłam opieka dla mojej chorusianej dwulatki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
Sethur napisał:
kowalski0 napisał:
Sethur napisał:
kowalski0 napisał:

Przebacz, albo zastrzel

Hehe... nie powiedzialbym ze latwiej... na pewno za to bardziej po Twojej ksiazce

Tak mi w sumie przyszla do mnie mysl... A gdybys tak zastrzelil Askera.. nie byloby prosto i lepiej dla swiata??

E-tam, juz tych sposobow probowano. I nie wyszlo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
jak jesteście przy tym grillu to mam pytanie ?
jak wy się tam rozpoznajecie , oprócz tych starych znanych sobie .
bo ktoś poda np mój login , spieprzy mi i tak moją nadszarpniętą reputacje i co ????????
albo ktoś rzuci hasło........ o ten to asker .....i bogu ducha winny ktoś straci np jedynkę albo będzie miał rozbity nos jak będzie miał szczęście . już nie wspomne jak się ktoś poda za gabriela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok