Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2803 niezalogowanych)
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
kowalski0 napisał:
juniorsous napisał:
"Człowiek często coś ceni, dopiero kiedy to strac"i.....

Wiesz, ja nigdy nie mialem watpliwosci, co do jego nauk. Bylem nawet zazenowany, ze ja jako buddysta, rozumiem i przyjmuje wiecej niz katolicy. Prawy czlowiek. Junior, powiedz cos wiecej, bo to ciekawy temat...

Chociaż był na tak wysokim stanowisku, nie był sztywny, tylko taki otwarty dla wszystkich. I tego się od Niego nauczyłem: otwartości na każdego, kredyt zaufania dla innych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
juniorsous napisał:
Powiem ci Kowalski tak. .... Dla mnie czy jestes buddysta, katolikiem, muzułmaninem nie robi zadnej roznicy
Mamy jednego Boga tylko sposob adoracji jest inny. W kazda religia niesie pokoj nie zlo.

To był autorytet, wzór, jedyny, który potrafił sobie zjednać cały świat. To jest niesamowite, że w ogóle był z nami ktoś taki! I umiał przekazać poważne treści w bardzo prosty sposób, a mimo poważnego stanowiska potrafił też żartować. Był też konsekwentny: robił zawsze to, co mówił i nigdy nie był obok, tylko zawsze w centrum wydarzeń. Może już teraz, bez Niego, nie będzie takiego porozumienia między religiami, może znowu zrobi się ekumeniczna przepaść?

Dzunior,dlaczego przywłaszczasz sobie cudze słowa?

To co tu wkleiłeś, powiedziała Justyna kozakiewicz, studentka pedagogiki:

szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34942,2635433.html

Czekam az wykasujesz posta, ale to wtedy bedzie przegiecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
kowalski0 napisał:
Hilton napisał:
Mimo wszystkich zasług był jednak przeciwny używaniu prezerwatyw i środków antykoncepcyjnych, co zaowocowalo ... i teraz w Norwegii nie ma pracy.

Myslisz, ze mial wplyw na zachowanie Norwegow? Umowmy sie, to poganski kraj przeciez...

Kraj moze poganski a moze nie? To co mnie tu cieszy. To wielki szacun do blizniego . Przykazanie kazdej religii

Szanuj blizniego !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
Hilton napisał:
juniorsous napisał:
Powiem ci Kowalski tak. .... Dla mnie czy jestes buddysta, katolikiem, muzułmaninem nie robi zadnej roznicy
Mamy jednego Boga tylko sposob adoracji jest inny. W kazda religia niesie pokoj nie zlo.

To był autorytet, wzór, jedyny, który potrafił sobie zjednać cały świat. To jest niesamowite, że w ogóle był z nami ktoś taki! I umiał przekazać poważne treści w bardzo prosty sposób, a mimo poważnego stanowiska potrafił też żartować. Był też konsekwentny: robił zawsze to, co mówił i nigdy nie był obok, tylko zawsze w centrum wydarzeń. Może już teraz, bez Niego, nie będzie takiego porozumienia między religiami, może znowu zrobi się ekumeniczna przepaść?

Dzunior,dlaczego przywłaszczasz sobie cudze słowa?

To co tu wkleiłeś, powiedziała Justyna kozakiewicz, studentka pedagogiki:

szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34942,2635433.html

Czekam az wykasujesz posta, ale to wtedy bedzie przegiecie.

to je zacytuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
]Powiem ci Kowalski tak. .... Dla mnie czy jesteś buddysta, katolikiem, muzułmaninem nie robi żadnej różnicy. Mamy jednego Boga tylko sposób adoracji jest inny. W każda religia niesie pokój nie zło.......

''To był autorytet, wzór, jedyny, który potrafił sobie zjednać cały świat. To jest niesamowite, że w ogóle był z nami ktoś taki! I umiał przekazać poważne treści w bardzo prosty sposób, a mimo poważnego stanowiska potrafił też żartować. Był też konsekwentny: robił zawsze to, co mówił i nigdy nie był obok, tylko zawsze w centrum wydarzeń. Może już teraz, bez Niego, nie będzie takiego porozumienia między religiami, może znowu zrobi się ekumeniczna przepaść?''Justyna Kozakiewicz, Agnieszka Ilukowicz, studentki pedagogiki

A ja się po tym podpisuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Byłoby cudownie. Dałbyś dobry przykład.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
Hilton napisał:

Bo tylko nasze życie i życie innych ma sens we wspólnocie dobra i miłości......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
juniorsous napisał:
Hilton napisał:

wcale nie jest tak latwo znalezc tresc w slowach. tyle pieknych slow juz wypowiedziano i co?
slowa mozemy poczytac, zainteresowac sie nimi, a w codziennym zyciu gdzies to sie gubi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
kowalski0 napisał:
juniorsous napisał:
Hilton napisał:

wcale nie jest tak latwo znalezc tresc w slowach. tyle pieknych slow juz wypowiedziano i co?
slowa mozemy poczytac, zainteresowac sie nimi, a w codziennym zyciu gdzies to sie gubi...

Ostanie słowa Papierza Benedykta.....

"Świat można poprawić zaczynając od od samych siebie, powiedział Papież, podczas modlitwy na Anioł Pański w pierwszą niedzielę Wielkiego Postu.

Tylko tyle jeśli chcesz coś w życiu zmienić zacznij to robić

Coelho pisze ze jeśli czegoś bardzo chcemy wszystko staje po naszej stronie

Myzlowiz śpiewa > Bo wszystko trwa dopóki sam tego chcesz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok