Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ku przestrodze. - Norwegia

16 Postów

(Sylwia76)
Wiking
Kochani, chciałam się z Wami ku przestrodze, podzielić tym, co mnie dzisiaj spotkało. Miałam lecieć z Trondheim do Gdańska. Lot planowo był o godz. 21.55. Trzy razy zmieniano godzinę odlotu. W końcu, po godz. 1 w nocy dostaliśmy wiadomość, że lot został odwołany i sami musimy sobie we własnym zakresie przebukować bilet na inny dzień. Poza tym, jak to robi większość z nas, kupiliśmy alkohol w sklepie bezcłowym. Po informacji, że lot został odwołany udaliśmy się do wyjścia. Nikt nam nie powiedział, że trzeba zwrócić zakupiony alkohol. Obsługa sklepu widziała jak wychodzimy i nic nie powiedziała. I... dostaliśmy mandaty. W związku z tym mam pytanie, czy jest to wszystko zgodne z prawem? Nikt nam nie udzielił żadnej informacji, bałagan wielki.
Wizz Air to najgorsze linie lotnicze, z jakimi się do tej pory spotkałam. Nie polecam nikomu.
I będę taką opinię podawała dalej. W nosie mają małe płaczące dzieci, zero konkretnych informacji na temat lotu. Mieli prawo wlepić nam mandaty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Sylwia76 napisał:
Mieli prawo wlepić nam mandaty?
Niestety mieli. Dlatego zawsze najlepiej kupowac alkohol juz po przylocie na dane miejsce.
Ta sama sytuacja jest jak oprozniaja lotnisko bo ktos zapomnial gdzies torbe (podejrzenie o materialy wybuchowe). Wtedy to nawet nie ma mozliwosci, zeby zwrocic alkohol do sklepu i jedynya mozliwoscia jest zostawienie zakupow na lotnisku. Jednym slowem tracisz zakupy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(Sylwia76)
Wiking
A jak to się załatwia? Pomoże ktoś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok