Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Konkurs! Do wygrania bilety na film „Moje córki krowy” w Sandnes - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan Agata Dymna Agnieszka MN Kasia K boj fra oszlo sid87 (1805 niezalogowanych)
52 Posty
Agnieszka MN
(agamn)
Nowicjusz
Już w najbliższy piątek, w KinoKino w Sandnes będzie można obejrzeć wielokrotnie nagradzany polski film „Moje córki krowy”. Moja Norwegia ma dla czytelników podwójne zaproszenie na ten seans!

„Moje córki krowy” to historia dwóch sióstr, które mimo wzajemnej niechęci muszą zjednoczyć siły w przezwyciężeniu trudnej sytuacji. W rolach głównych fenomenalne aktorki: Agata Kulesza i Gabriela Muskała. Filmowego ojca obu kobiet gra Marian Dziędziel. „Moje córki krowy” to wzruszająca, zabawna i mądra opowieść, którą koniecznie trzeba zobaczyć!

Moja Norwegia ma dla Was podwójne zaproszenie na piątkową projekcję tego filmu w KinoKino w Sandnes! Wystarczy odpowiedzieć na proste pytanie: „Jaki jest Wasz ulubiony polski film?”, i krótko uzasadnić swój wybór. Odpowiedzi należy wysłać na adres redakcja@mojanorwegia.pl. Na wiadomości czekamy do jutra do godziny 13:00 ! Kto pierwszy, ten lepszy!

Organizatorem seansu z polskim kinem jest stowarzyszenie iNorge Forening.

www.mojanorwegia.pl/wydarzenia_w_norwegi...2016-04-22,2150.html

Pokaz filmu „Moje córki krowy” w Sandnes iNorge Forening pragnie serdecznie zaprosić na projekcję polskiego filmu „Moje córki krowy”, wyświetlanego w wersji z angielskimi ... www.mojanorwegia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Artur Izdebski
(ArturIzdebski)
Wiking
Chetnie szedlbym nå ten film
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów