Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

Alfabet Smaku - Norwegia

Czytali temat:
Grażyna Kot czesio. oj tam nazwisko... Piotr Świ Jan Maryjan Agata Dymna Agnieszka Czapla Kasia K Balanse Balanse1as Kasia19881 Bejnarowicz Hubsonq natalia MojaNorwegia Josephvol.2 smith ALEXANDER HAZARD (914 niezalogowanych)
4 Posty
Piotr Świ
(Fans)
Wiking
Zapraszam na pyszny blog o kuchni, gotowaniu i wszystkim tym co przyjemne.

www.facebook.com/Alfabet-smaku-1827277454165657/?fref=ts

alfabetsmakumadzi.blogspot.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Fans napisał:
Zapraszam na pyszny blog o kuchni, gotowaniu i wszystkim tym co przyjemne.

www.facebook.com/Alfabet-smaku-1827277454165657/?fref=ts

alfabetsmakumadzi.blogspot.no/

Dobrze, ze nie nazwalas tego bloga zdrowym. Kolejna sprawa to wprowadzanie w blad czytelnika. Napisalas, ze blog jest "o wszystkim tym co przyjemne" Ja niestety nie widzialem niczego innego procz zarcia i to w najgorszym sorcie jesli chodzi o sklad.

Napisz, ze masz bloga o jedzeniu, bo na swiecie istnieje wiele przyjemnych rzeczy tak wiec nazywanie zarcia "wszystkim" to nieporozumienie.

PS Na rynku istnieja swietne strony "Moje wypieki.com" lub " Kwestia smaku.com"
Powiedz dlaczego mam marnowac czas na cos tak wtornego jak twoj blog?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Piotr Świ
(Fans)
Wiking
po 1 nie żarcia, a jedzenia
po 2 najgorszym sorcie ? skład ? normalne składniki

Jeśli nie masz ochoty marnować czas to po prostu go nie marnuj i odpuść sobie każdy zdecyduje jak będzie chciał. Niczego nie narzucam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Fans napisał:
po 1 nie żarcia, a jedzenia
po 2 najgorszym sorcie ? skład ? normalne składniki

Jeśli nie masz ochoty marnować czas to po prostu go nie marnuj i odpuść sobie każdy zdecyduje jak będzie chciał. Niczego nie narzucam.

Zamieszczeniem posta juz skloniles mnie do obejrzenia co skutkuje marnowaniem czasu po wczesniejszej ocenie tresci.

Ad 1 - semantyka.
Ad2 -wystaraczy poczytac sklad twoich przepisow.

PS Racja jest to bym wiecej tam nie zagladal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Piotr Świ
(Fans)
Wiking
Jak jesz tylko rzeczy bezglutenowe, nieprzetworzone, warzywa i owoce to niech tak pozostanie.
Życzę powodzenia i chyba dalej nie ma co ciągnąć tej bezsensownej przepychanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Fans napisał:
Jak jesz tylko rzeczy bezglutenowe, nieprzetworzone, warzywa i owoce to niech tak pozostanie.
Życzę powodzenia i chyba dalej nie ma co ciągnąć tej bezsensownej przepychanki

Chlopie, mowie o skladzie twoich "dziel" Przyklad piewrszy z brzegu na FB.
23.11.2015 Muffiny -
Dzem jagodowy - w plastiku, najtanszy syf, nie ma za wiele wspolnego z jagodami.
www.bramat.no/kosthold/tester/2012-brama...ster-blabaersyltetoy
Mleko - kurwa UHT! wiesz czym sie ten plyn rozni od mleka? Pewnie dobre bo lowickie! I z polski.
Najtansza maka i jajka. Wszystko podlane polskim olejem rzepakowym.

To z jednego przepisu. Tak wiec nie komentuj chlopie moich uwag, bo to nie na miejscu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Piotr Świ
(Fans)
Wiking
Dobra widać, że nie ma po co kopać się z koniem.
Użyty był taki dżem, bo polski się skończył.
Jak lubisz pić mleko prosto z cyca krowy to gratuluję, ja nie znoszę tego czegoś!! Ja lubię takie mleko.
Gdzie masz napisane, że najtańsze jajka ?
Gdzie masz napisane, że olej rzepakowy ?
Btw. muffiny to nie jest jedzenie ekologiczne, pożywne, tylko to jest coś słodkiego.
A dodatkowo uczepiłeś się tych muffinów jak rzep do psiego ogona.
Jak Ci nie pasuje to po prostu nie komentuj, po co marnujesz czas na ten wtórny blog jak pisałeś w 1 komentarzu.
Narazie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jutro piątek i same pyszności
kanapki ze smacznym i zdrowym łososiem norweskim z lodowatych, krystalicznie czystych wód Morza Norweskiego
łyski z najlepszego irlandzkiego jęczmienia, czystej wody, 3 razy destylowana i w dębowej beczce trzymana
a zapiję najlepszym polskim mlekiem łaciatym, żeby zgagi na sobotę nie było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Fans napisał:
Dobra widać, że nie ma po co kopać się z koniem.
Użyty był taki dżem, bo polski się skończył.
Jak lubisz pić mleko prosto z cyca krowy to gratuluję, ja nie znoszę tego czegoś!! Ja lubię takie mleko.
Gdzie masz napisane, że najtańsze jajka ?
Gdzie masz napisane, że olej rzepakowy ?
Btw. muffiny to nie jest jedzenie ekologiczne, pożywne, tylko to jest coś słodkiego.
A dodatkowo uczepiłeś się tych muffinów jak rzep do psiego ogona.
Jak Ci nie pasuje to po prostu nie komentuj, po co marnujesz czas na ten wtórny blog jak pisałeś w 1 komentarzu.
Narazie

Chlopie, brak mi inwektyw. Muffiny to przyklad pierwszy z brzegu. Nie rozumiesz zarzutu co do tresci.
Napisze po twojemu - rozchodzi sie o to by bylo slodko i zdrowo, a nie slodko i niezdrowo.
Nie interesuje mnie co sie skonczylo, interesuje mnie co uzyles.
Chujowy dzem, "mleho" UHT, ktore mlekiem jest tylko z nazwy. Olej kujawski, przyjrzj sie zdjeciu.

Jedyny blad to jajka - fakt nie te najlepsze ale w norwegii nie ma klatkowych i sciolkowych od 1.01. 2012. Wiec argument chybiony. ( Jajka masz od Knut Espen Hystad) nr 28332.

Na innych zdjeciach tez zapodajesz chujnie.
Konkluzja: Nie mam problemu z tym, ze zajadasz shit ani z tym, ze inni cie nasladuja. To twoj wybor, ale nie pierdol, ze to co prezentujesz to jakis specjalny content.

Tyle w temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Prawde mowiac to jako blog to nie ma to nic z blogiem wspolnego To sa po prostu przepisy, calkowicie nie oryginalne i kompletnie bez fantazji.
Cenny jest natomiast w tych przepisach.........ich element patriotyczny Czystosc i wartosci zdrowotne i odzywcze polskiego oleju rzepakowego sa nie do podwazenia. Spozywanie og w duzych ilosciach i do wszystkiego odzialowuje tez pozytywnie na utwierdzanie przynaleznosci narodowej.
A od mleka to sie odpierdzielcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok