napisał:
a o kodeksie postepowania cywilnego to nigdy nie sluszales ,oraz o art. 190 § 2 kodeksu karnego, oraz o kodeksie postepowania karnego nie wspomne
jelopie jestes glupszy niz gabriel i jasta razem wzieci
te twoje wyryte na pamiec formulki erydystyczne nie podnosza twojegoi ilorazu inteligencji
kujonie nie wystarczy wykuc cos na pamiec
pewnie cie gnebili w szkole juz od 4 klasy kujonie bez zdolnosci do logicznego myslenia
a co do odszkodowaniia od gabriela to za miesiac jak sie postara piliti to
no forum sie ukarze skan wyroku
ale to sprawa poboczna to bylo pismo procesowe 3 dnin temu
a teraz gabriel sobie nagrabil znacznie wiecej o czym sie dowie jak go zakuja w kajdanki i deportuja na 5 lat do polskiego wiezienia
To napisz osobo uposledzona co ma kpc do zarzutu na podstawie kodeksu karnego gdzie ty chcesz wytoczyc sprawe cywilna.
Pojebaly ci sie watki!
Jezeli jego postepowanie wyczerpuje znamiona arta 190 kk. To musisz zlozyc zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa, na podstawie § 2 tego arta sciganie nastepuje na twoj wniosek.
Kodeks postępowania cywilnego przewiduje, że ustalenia wydanego w postępowaniu karnym prawomocnego wyroku skazującego co do popełnienia przestępstwa wiążą sąd w postępowaniu cywilnym
W postepowaniu cywilnym nie ma stron - sklada sie wniosek!!
Poczytaj pizdo co to wlasciwosc sadu, oraz czym jest proces cywilny. Ja nie mam do ciebie sily.
PS Chetnie za miesiac zapoznam sie z wyrokiem i dokumentacja gabrielowej deportacji.
Skanuj i wrzucaj - choc wiem, ze za miesiac stulisz ryj, bo nie wiesz nawet o czym mowisz.
Niezachwiana wiara we wlasne przekonania poczynila znaczne spustoszenia na szczatkach twojej kory "mozgowej"
Skad sie takie pizdy biora? Przypominasz mi innego Gabriela, zwal sie Janowski i lubil podskakiwac. Bierz przyklad