Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ciuch na prezent? - Norwegia

Czytali temat:
ela jankowska Karol Pitek Jan Maryjan Agata Dymna Natali B Ewa L Bernard Kowalski Kasia K boj fra oszlo merymont Josephvol.2 smith HeartB (848 niezalogowanych)
14 Posty
Ewa L
(efa)
Wiking
Wybieram się do znajomej, nie bardzo wiem co jej dać w prezencie, a sporo czasu się nie widziałyśmy, chciałabym jej coś dać. Co jednak? Nie znam jej upodobań (to znaczy znałam, ale to było dawno), nie wiem jakich kosmetyków używa, i tak dalej mogłabym wymieniać. Pomyślałam więc że kupię jej po prostu szal w tym stylu pakuten.pl/16-galanteria Nie wiem czy to dobry pomysł, ale lepszego nie mam na tę chwilę. Z drugiej strony chce żey to było coś niezobowiązującego, żeby to był taki drobiazg, jakieś pomysły? A może coś związanego z Norwegią jej kupić? Tylko co to by mogło być?

Galanteria damska - sklep internetowy Pakuten.pl - Pakuten Galanteria damska - odwiedź nasz sklep internetowy Pakuten.pl i zobacz najnowszą ofertę galanterii skórzanej z najnowszej kolekcji już dziś! pakuten.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Czy osoba jest paląca?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Ewa L
(efa)
Wiking
tak, niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Ciuchy i kosmetyki wydają mi się zbyt indywidualnym prezentem. Zawsze potem mogą być problemy że nie trafi się w gust, lub że ktoś ma uczulenie. Może coś uniwersalnego. Może coś z elektroniki. Kamerkę, albo czytnik e-booków www.redcoon.pl/c02230100-Czytniki-e-book .
To bardzo wygodny i pożyteczny prezent
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Na prezent najlepsze diamanty, sa bowiem przyjacielem kazdej kobiety. Zwlaszcza blondynek.
Dla brunetek moga byc rubiny albo szafiry, eventualnie perly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
HotLips napisał:
Na prezent najlepsze diamanty, sa bowiem przyjacielem kazdej kobiety. Zwlaszcza blondynek.
Dla brunetek moga byc rubiny albo szafiry, eventualnie perly.

Eee Dorotka, perly w czasach hodowli to juz nie rarytas. Byle kto moze zakupic. Czasy Audrey Hepburn juz minely...Niech zostana brylanty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
efa napisał:
tak, niestety

Kup jej czerwone Marlboro,ucieszy sie... i jak nima to faceta szybciej znajdzie..
Musi wejsc do kafejki,polozyc Marlboro na barze i czekac...moczymordy szybko przypelzna....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok