Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
164 Posty
Piotr Piotr
(pendzik9)
Stały Bywalec
Też mi się wydaje że do pierdla to i tak pójdziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(JanuszRybak)
Wiking
jak za jakis czas nie bede nic odp to znaczy ze jestem w pierdlu
nie wiem narazie o tym nic mi nie wiadomo
jednak chcialbym zeby ktos mi powiedzial o tym oswiadczeniu ze jak opuszcze norwegie dobrowolnie i nie przyjade juz w celach zarobkowych to czy bylaby mozliwosc anulowania tej kary

chyba ze poprostu wyjade do pl i zapomne o karze i juz nie wroce do norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(JanuszRybak)
Wiking
wlasnie o to chodzi ze mnie stac na splate ale nie chce zaplacic bo poprostu mi szkoda
a na koncie mam grubo ponad ta kwote to nie sadze ze to dobry pomysl zeby im wysylac skan
zaplacic nie zapalce napewno ,szukam poprostu innego rozwiazania zeby sie z tego wywina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty
Piotr Piotr
(pendzik9)
Stały Bywalec
Adwokata sobie weź jak masz tyle kasy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(JanuszRybak)
Wiking
po jakims czasie w norwegii to chyba kazdy ma jakies oszczednosci i nie robi to ze mnie jakiegos bogacza
mial ktos z was taka sytuacje jak ja , w ktorej dostal kare za jazde na pl blachach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mnie tu znajomy Janusz mówi, że muślimom wolno jeździć na polskich blachach do 5 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
robert n.
(robert139)
Wiking
Gdzie ta kare dostales skad jestes ?? moj znajomy pracuje w Tollu i mowi ze nie zna takiej osoby zeby ta kare na kogos nalozyli ani nie slyszal... albo masz pecha albo sie uwzieli na Ciebie... Mozna jezdzic na polskich blachach wejdz na strone toll wyztarsczy zglosic itd.. Odwolanie jak najbardziej mozesz napisac moze jestes pendlerem to jeszcze lepiej. Dajesz 50 tys a bez problemu Ci to zalatwie i po sprawie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Nie widzicie, ze to slaba prowokacja? Akcja byla 2 tyg temu. ZA szybko no forelegg z toll.
Policja sie tym nie zajmuje. Zajmuje sie jazda po alko. Po zatrzymaniu prawka i samochodu chlop dostaje wezwanie na sprawe do sadu. Tak po 3-4 miechach, rzadko wczesniej a juz na pewno nie po 2 tyg. TAm dostajesz wedlug taryfy.
Forelegg z Toll, tez nie przyjdzie po 2 tyg.

Abstrahujac od tego co pierdoli, to nie ma zadnych zrzeczen ani umorzenia. Jesli legalnie pracujesz to nie ma zamiany na wiezienie. Po prostu statens innkrevingssentral sciaga z pensji lub rozkladasz sam na raty.

Chujowa prowokacja rybaku...pomijam glupostwa o posiadaniu grubo ponad 150k po 18 miechach w N. To niemozliwe.

NA szczaw spierdalaj cienki prowokatorze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(JanuszRybak)
Wiking
jak masz 13 tys na msc brutto to niemozliwe
ale nie kazdy zarabia tak malo jak ty kolego
i to nie zadna prowokacja tylko czysta prawda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
JanuszRybak napisał:
jak masz 13 tys na msc brutto to niemozliwe
ale nie kazdy zarabia tak malo jak ty kolego
i to nie zadna prowokacja tylko czysta prawda

To smialo kolego wrzuc fotke albo scan forelegg z Toll. Jak nie masz skanera to sciagnij apke
CS camscanner. Zajmie ci 3 minuty i mnie natychmias uciszysz a ja przeprosze.

Smialo kurwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok