Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wysylka poczta - Norwegia

Czytali temat:
halina manka Waldemar T Natali B Kasia K Ewa Adam boj fra oszlo Elzbieta Urbanek Josephvol.2 smith (998 niezalogowanych)
11 Postów
Elzbieta Urbanek
(elizabeta2)
Wiking
Witam...jestem nowicjuszem w wysylaniu przesylek tu w Norwegii..chce wyslac listem zwyklym na terenie Norwegii perfumy..czy ktos sie orientuje ile ta przyjemnosc mnie wyniesie?prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Elzbieta Urbanek
(elizabeta2)
Wiking
Niestety nie moge sie polapac w tym...ktos napisze i pomoze w j.pl?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Wybierz angileski (gora strony). Tylko nie mow, ze po angielsku prostej informacji nie rozszyfrujesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
elizabeta2 napisał:
Niestety nie moge sie polapac w tym...ktos napisze i pomoze w j.pl?

Jezeli z angielskim tez sobie nie poradzisz(wcale nie musisz,przeciez nalezysz do narodu najbardziej niechetnemu wszystkiemu co brzmi obco..) to teoretycznie twoja przegladarka internetowa powinna przetlumaczyc Ci to na jez.polski.Gdybys miala dalej problem to wklej to tutaj a ja ci to przetlumacze na wegierski.W razie dalszych powiklan jezykowych postaram Ci to przetlumaczyc z wegierskiego na nasze....
Tak to bywa jak ktos sie uczyl jezykow obcych na Wegrzech.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Elzbieta Urbanek
(elizabeta2)
Wiking
Ciesze sie ze nie brak ci poczucia humoru...dziekuje za uszczypliwosci(jezyk angielski znam...nie umialam poruszac sie po tej stronie tylko)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok