Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Krzysztof1978 napisał:
Popieram. Nie raz widziałem polskie puszki nawet wysoko w górach. Jak widać buractwo z Polski dociera wszędzie.
może to chodzi o marketing
promocja nazwy
działanie podprogowe na podświadomość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(WedkarzZawodowiec)
Wiking
gowno sie znacie, bo to norwegowie nie smieca, banda debili co opluwa swoich rodakow
ja jestem wedkarzem od 20 lat, nie pije na rybach i nic nie zostawiam ale jak bede chcial to bede zostawial puszki po tyskim tatrze i czym mi sie jeszcze spodoba , a jak bede chcial to jeszcze nasram bo moge

po to place tu wysokie podatki zeby po mnie sprzatali , no i dzieki temu ze ktos zostawi puszke czy butelke to masa bezdomnych polakow ma za co zyc, chociaz w taki sposob mozecie pomagacc swoim rodakom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(WedkarzZawodowiec)
Wiking
tak jest jak mowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(gregorlutek64)
Nowicjusz
wedkarz zawodowiec...Ty chyba nie myslisz tak jak piszesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(WedkarzZawodowiec)
Wiking
pewnie ze nie , tak napisalem zeby troche potrolowac, nawet na ryby nie chodze hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(WedkarzZawodowiec)
Wiking
jeszcze mi jakis brudas RAfau pogrozki na pirva wysyla
kondom zeschniety
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(gregorlutek64)
Nowicjusz
Przeczytalem jeszcze raz Twoj komentarz i...jedno tylko moge powiedziec.To wlasnie jest to slynne polskie buractwo.Jesli ktos robi zle to trzeba mu zwrocic uwage a nie sie oburzac i glupstwa wypisywac.Co do debila...zajrzyj moze do wikipedii zeby przekonac sie komu to okreslenie przypiac.To co napisalem o brudasach to fakt a drugim faktem jest to ze ci pseudowedkarze nie przestrzegaja norweskiego prawa dot.minimalnych wymiarow ochronnych ryb czego juz kilkakrotnie bylem swiadkiem.Pozdrawiam serdecznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(WedkarzZawodowiec)
Wiking
nie zejsrajta sie chamy
a wy to kim jestescie ? polakami czy kim?
jeden na drugiego ze polactwo buractwo, to rozumiem ze wsrod was nie ma takich burakow i chamow
to gdzie oni sa?
ktos musi ta spolecznosc burakow musi tworzyc , ale jak nie wy to kto
napewno nie ja bo jestem mentalnie i fizycznie wiele galakty przed wami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(WedkarzZawodowiec)
Wiking
dlatego jak widze gdzies polaka to ide w druga strone albo nic nie mowie zeby cham sie nie chcial zakolegowac, wiekszosc to patologia i moczymordy , co chca wykolegowac okrasc i wykorzystac
nigdy nie pomoge polakowi zagranica , w polsce tez nie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(WedkarzZawodowiec)
Wiking
pamietam jeszcze pare lat temu jak bylem pierwszy raz zagranica
pracowalem z taka jedna swinia z polski , jak raz zobaczyla ze mam 25 centow wiecej niz ona na wyplacie to myslalem ze sie posra z zazdrosci , od razu poleciala do szefa i zrobila awanture
nigdy tego nie zapomne, jak by to moja wina byla i jak bym to ja robil przelewy
od tamtej pory nie rozmawialismy

znam tez przypadki bijatyk i klotni gdy jeden mial wiecej godzin pracy niz inny , pomimo tego ze to decydowalo szefostwo , i tak jest wszedzie , dlatego nie chce sie juz zadawac z nikim z pl

przez 6 lat mieszkania zagranica w roznych krajach poznalem tylko 1 normalna pare polakow
reszta to brak slow
a jak sie zaprosi na kawe to na drugi dzien dupa obrobiona a to ze w domu masz tak a to tak ,a co jesz a co pijesz , a idz pan huj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok