Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
ćwoku przebrzydly.opiles sie juz cieplej wodeczki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(patryk4)
Nowicjusz
tylko na to zaslugujez hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Nie wierze ,ze nie znajde nikogo z referencjami.a moze sa jeszcze w robocie? .. ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(patryk4)
Nowicjusz
w dupie a nie w robocie, pewnie piją
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
I tutaj sie zgadzam,bardzo prawdopodobne.chyba ,ze pilnuja swoich niewolnikow..ha ha ha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(patryk4)
Nowicjusz
niewolniki pija razem z nimi
w weekend przy wodce kazdy jest rowny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
chyba ,ze pilnuja swoich niewolnikow..ha ha ha zeby nie pili w robocie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Niepilnie rozwarze karzdą oferte pracy ,w budowlance oczywiście,zeby nie było na mnie ,że nie mówiłem.Przystojny bywam czasami,zwykle jestem troche zapuszczony/nieogolony i nieostrzyzony.tez śmierdzę co niepowino cie zaskoczyć,zwykle wóda,fajkami i kielbasą z przemytu.ty pewnie też.Mam nadzieje,ze jesteś bydlakiem(narodowość nie ma wiekszego znaczenia,możesz miec nawet norweski paszport).Podpisze tylko umowe stała,bez okresu próbnego trudniej bedzie ci mnie oszukac.Co daje wzamian.Na pewno bede cie oszukiwal na godzinach,kradl materialuwke,narzedzia,napije sie tez w pracy z funflami,wyjde z roboty pulgodziny wczesniej,terz rano sie spuznie.bedzie cool.Jezyk angielski i norweski biegle,fagbrev-stolarz,murarz,płetwonurek,.Aaaaaa zapomnialem,bo to przecierz warzne dla ciebie ...jestem mobilny,bo mam komorke.I nie zapomnij wyslac CV zreferencjami polakow ,kturych jurz wczesniej oszukales.pozdrawiam ps.odpowiem tylko na wybrane oferty. NIEDOWIARY-BRAKUJE KANDYDATUW !!!! czyzby wszyscy polscy pracodawcy byli oszustami?jeszcze mozecie sie przyznac! bo od poniedzialku zawita zpowrotem IV POMROCZNA NIEPOKALANA RP.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
hei!sandokan napisał:
Niepilnie rozwarze karzdą oferte pracy ,w budowlance oczywiście,zeby nie było na mnie ,że nie mówiłem.Przystojny bywam czasami,zwykle jestem troche zapuszczony/nieogolony i nieostrzyzony.tez śmierdzę co niepowino cie zaskoczyć,zwykle wóda,fajkami i kielbasą z przemytu.ty pewnie też.Mam nadzieje,ze jesteś bydlakiem(narodowość nie ma wiekszego znaczenia,możesz miec nawet norweski paszport).Podpisze tylko umowe stała,bez okresu próbnego trudniej bedzie ci mnie oszukac.Co daje wzamian.Na pewno bede cie oszukiwal na godzinach,kradl materialuwke,narzedzia,napije sie tez w pracy z funflami,wyjde z roboty pulgodziny wczesniej,terz rano sie spuznie.bedzie cool.Jezyk angielski i norweski biegle,fagbrev-stolarz,murarz,płetwonurek,.Aaaaaa zapomnialem,bo to przecierz warzne dla ciebie ...jestem mobilny,bo mam komorke.I nie zapomnij wyslac CV zreferencjami polakow ,kturych jurz wczesniej oszukales.pozdrawiam ps.odpowiem tylko na wybrane oferty. NIEDOWIARY-BRAKUJE KANDYDATUW !!!! czyzby wszyscy polscy pracodawcy byli oszustami?jeszcze mozecie sie przyznac! bo od poniedzialku zawita zpowrotem IV POMROCZNA NIEPOKALANA RP.Taka forma umowy jest niestety nielegalna, o ile jest to pierwsza umowa o pracę z daną firmą. Nawet kontrakt, musi zawierać określony czas wypowiedzenia/ próby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
oszust cos wymysli.moze umowa na czas okreslony?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok