Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nav - Norwegia

5 Postów
krystiano1988
(krystiano1988)
Wiking
Dobry. Orientuje sie ktos czy jak skladam odwolanie od decyzji navu to czy najpierw musze isc do navu ktorego jrstem przynalezny by wypelnili pola na dokumencie (5 punkt ktory wypelnia nav)? Czy poprostu moge sam wypelnic to co jest potrzebne a tamto pominac i wyslac prosto do Oslo jak mi podpowiedziano? Dzieki z gory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
krystiano1988 napisał:
Dobry. Orientuje sie ktos czy jak skladam odwolanie od decyzji navu to czy najpierw musze isc do navu ktorego jrstem przynalezny by wypelnili pola na dokumencie (5 punkt ktory wypelnia nav)? Czy poprostu moge sam wypelnic to co jest potrzebne a tamto pominac i wyslac prosto do Oslo jak mi podpowiedziano? Dzięki z goryPrzy standardowym formularzu odwołania od decyzji NAV pola dla przeznaczone dla NAV wypełniane są przez urzędnika, który otrzyma przesyłkę z pismem.
Jeśli potrzebujesz pomocy ze sporządzeniem pisma, zapraszamy do kontaktu mailowego: info@multinor.no lub telefonicznego: +48 58 743 07 53 / +47 21 999 409
Zgłoś wpis
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
krystiano1988 napisał:
Dobry. Orientuje sie ktos czy jak skladam odwolanie od decyzji navu to czy najpierw musze isc do navu ktorego jrstem przynalezny by wypelnili pola na dokumencie (5 punkt ktory wypelnia nav)? Czy poprostu moge sam wypelnic to co jest potrzebne a tamto pominac i wyslac prosto do Oslo jak mi podpowiedziano? Dzieki z gory
DO PRACY ZASRAŃCU! NA ZASIŁEK MUSISZ POCZEKAĆ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
krystiano1988
(krystiano1988)
Wiking
multinor dziekuje za pomoc. mam chwilową przerwe patałachu wiec nie mam zamiaru tracic tego co miu sie nalezy!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok