Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7148 niezalogowanych)
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Grzes203 napisał:
Post No Bills napisał:
Zostały podane propozycje, no do przodu zakładamy i wybieramy!
Proszę się głeboko zastanowić i oczywiście wskazać kandydatów!
Każda propozycja jest właciwa!!!

prezes Grzes203
zastępca prezesa Post No Bill (wybrany i zatwierdzony!)
Sekretarz wybrac
skarbnik Hilton
członek zarządu nr 1.wybrac!
członek zarządu nr 2.wybrac!
członek zarządu nr 3.wybrac!

Powodzenia!

Jeszcze trzy miejsca zostały, napisałem że 290 osób będzie składki płacić więc logiczne jest że oni tzw pospólstwo w zarządzie być nie może. Nie róbmy przekrętów przed powstaniem organizacji.
Dobrze kombinujesz że mnie tam na szczycie listy umieściłeś więc możesz być zastępcą prezesa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Kochani dalej, co z sekretarzem i trzema czlonkami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Najsmieszniejsze jest to ze fazec jest z Iranu a kurs jest dla polakow,rosjan,slowakow!!!! To szczera prawda,sam widzialem rachunki na zakup plastikowych kubkow,lyzeczek,cukru,kawy herbaty itp.

Kzk, jest gdzies jakies info o tym norweskim w kosciele na Toyen?
Moze ktos wie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Lukasz J.K
(lopek)
Wiking
Czy ktos s was wie co to jest bezinteresowan pomoc obawia sie ze nie ???

Czy ktos z was pomogl blizniemu obawiam sie ze nie !!!

Mam nadzieje ze kazdego z was spotka taka sytuacja byscie zmienili zdanie !!!

Kazdy jest kowalem wlasnego losu ale po co zbedne komentarze. Jesli chce pomagam jesli nie nie pomagam i nie komentuje BZDUR !!!

Wszytskie organizacje stowrzyszenia daja mozlliowsc do zrobienia RZECZY WIELKICH - WIELKICH BO BEZINTERESOWNYCH DLA NAS SAMYCH !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Czytałeś lopek posty wcześniej odnoszące się do obywatela Iranu?? Obawiam się że nie!

Pomagałem już bezinteresownie a nawet ponosząc straty, są też tacy na tym forum którzy mi pomagają bezinteresownie.

...WIELKICH BO BEZINTERESOWNYCH DLA NAS SAMYCH !!!

Tak to Ty napisałeś. Jeżeli robisz coś dla siebie to już nie jesteś bezinteresowny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
lopek napisał:
Czy ktos s was wie co to jest bezinteresowan pomoc obawia sie ze nie ???

Czy ktos z was pomogl blizniemu obawiam sie ze nie !!!

Mam nadzieje ze kazdego z was spotka taka sytuacja byscie zmienili zdanie !!!

Kazdy jest kowalem wlasnego losu ale po co zbedne komentarze. Jesli chce pomagam jesli nie nie pomagam i nie komentuje BZDUR !!!

Wszytskie organizacje stowrzyszenia daja mozlliowsc do zrobienia RZECZY WIELKICH - WIELKICH BO BEZINTERESOWNYCH DLA NAS SAMYCH !!!

komentujemy zalety i wady roznych organizacji polonijnych.... a ty piszesz "nie komentuje BZDUR" .... czyli jestes za takimi organizacjami czy przeciw ???
poza tym, ze piszesz chyba na jakims niezlym haju (przynajmniej ja mam takie wrazenie) - to, o co ci chodzi, tak w ogole ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Kowalski10 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Najsmieszniejsze jest to ze fazec jest z Iranu a kurs jest dla polakow,rosjan,slowakow!!!! To szczera prawda,sam widzialem rachunki na zakup plastikowych kubkow,lyzeczek,cukru,kawy herbaty itp.

Kzk, jest gdzies jakies info o tym norweskim w kosciele na Toyen?
Moze ktos wie...

Tak, w kościele na Tøyen po mszy możesz zapytać.
Jak boisz się wody święconej to możesz stanąć za drzwiami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
Kowalski10 niewiem czy jest info o norw w kosciele ale moge ci powiedziec ze spotkania są w piatki o godz17 to grupa taka poczatkujaca chociaz juz coś kumata a pózniej o 18 jest grupa bardziej zaawansowana trwa to do 21 z przerwani na cygareta i jest duzo ludzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
spotkania są też w niedziela ale to już na wyzszym szczeblu norweski z tego co wiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
wiewióra napisał:
Kowalski10 niewiem czy jest info o norw w kosciele ale moge ci powiedziec ze spotkania są w piatki o godz17 to grupa taka poczatkujaca chociaz juz coś kumata a pózniej o 18 jest grupa bardziej zaawansowana trwa to do 21 z przerwani na cygareta i jest duzo ludzi

Ok, dzieki).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok