Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8 Postów
Anulka1
(Anulka1)
Wiking
dziękuje za info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Anulka1
(Anulka1)
Wiking
hej może mi ktoś krok po kroku napisać gdzie ja mam znaleźć na stronie NAV wniosek na zasiłek opiekuńczy , bo nie mogę go ogarnąć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
1 Post
Wioletta Marcin Kowalewscy
(WiolettaMarcinKowalewscy)
Wiking
Witam, mąż pracuje od prawie roku w Norwegii cały czas staramy sie o zasiłek na wspólne dziecko , wiem z trzeba czasu i jestem cierpliwa bo wszystko jest na dobrej drodze i własnie kilka dni temu bedac w ROPSie Pan powiedział , że mąż moze starać się również o zasiłek na moje dzieci z poprzedniego małżeństwa bo prowadzimy wspólne gospodarstwo?? Czy to nie jest tak , że musi być prawnym opiekunem ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
WiolettaMarcinKowalewscy napisał:
Witam, mąż pracuje od prawie roku w Norwegii cały czas staramy sie o zasiłek na wspólne dziecko , wiem z trzeba czasu i jestem cierpliwa bo wszystko jest na dobrej drodze i własnie kilka dni temu bedac w ROPSie Pan powiedział , że mąż moze starać się również o zasiłek na moje dzieci z poprzedniego małżeństwa bo prowadzimy wspólne gospodarstwo?? Czy to nie jest tak , że musi być prawnym opiekunem ??Jest tak jak piszesz - aby Twój mąż mógł otrzymać norweskie zasiłki na dzieci z Twojego poprzedniego małżeństwa, musi je przysposobić. Może urzędnik z ROPS miał na myśli polski zasiłek?
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok