Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Romantyczny weekend - Norwegia

27 Postów
valdez valdez
(valdez76)
Wiking
Witam! Ma ktoś namiary żeby w miarę tanio z Oslo np. do Paryża albo Wenecji lecieć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Tak, ja mam namiary: tanie linie lotnicze.

Tylko upewnij się, żeby pilotem nie był Niemiec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
valdez valdez
(valdez76)
Wiking
Wielkie dzięki! Pomogłeś! Poczucie humoru masz zajebiste, debilu! 150 ludzi zginęło,jakie to ma znaczenie czy Niemiec? Czy inny.Tabletki ci się skończyły? Życzę Ci,żeby Ciebie taka tragedia nie spotkała,zanim napiszesz...pomyśl ..to nie boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Łow, nerwowy chłopak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
valdez76 napisał:
zanim napiszesz...pomyśl ..to nie boli

przeczytaj to i sam zastosuj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
valdez76 napisał:
Witam! Ma ktoś namiary żeby w miarę tanio z Oslo np. do Paryża albo Wenecji lecieć?

Ja mam, nabilem sobie punkty w SASie i KLM. Jednak sie nie podziele.

Sprawdz momondo.no itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
valdez76 napisał:
Wielkie dzięki! Pomogłeś! Poczucie humoru masz zajebiste, debilu! 150 ludzi zginęło,jakie to ma znaczenie czy Niemiec? Czy inny.Tabletki ci się skończyły? Życzę Ci,żeby Ciebie taka tragedia nie spotkała,zanim napiszesz...pomyśl ..to nie boli

Drogi Valdezie, jedyne odniesienie do wzmiankowanej przez Ciebie tragedii to uwaga o niemieckim pilocie, który -jak zapewne czytałeś w serwisach informacyjnych- z rozmysłem doprowadził do katastrofy. Pomijając wszystko być może rzeczywiście uwga nie na miejscu, a osoby nią dotknięte przepraszam.

Natomiast moja rada dotycząca tanich linii lotniczych nie ma odniesienia do tego zdarzenia, choć przyznaję, iż jest w niej ukryta pewna doza złośliwości wobec osoby która pyta czy ktoś zna możliwość znalezienia taniego lotu do jakiegoś europejskiego miasta. Można by się spodziewać, iż oczekujesz,że zgłosi się do Ciebie ktoś kto właśnie leci swoim śmigłowcem z Oslo do Paryża i zgodzi się zabrać Cię na płozie lub ewentualnie okrakiem na ogonie maszyny. Tanim kosztem. Inna możliwość: po prostu nie potrafisz wygooglowac wizzair'a.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok