Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

UWAGA - na trasport "NATA TRANS " Daniel KLEIN - Norwegia

21 Postów
Bogdan NORD-TRANSPORT
(NordTransport)
Wiking
*** UWAGA na Przewoźnika " NATA TRANS " Daniel i Natalia KLEIN z GDAŃSKA - OSZUŚCI I ZŁODZIEJE , nie oddają przesyłek ,przywłaszczając je , spora ilość osób pokrzywdzonych .
Szukamy innych osób oszukanych przez tą rzekomą firm do zbiorowego pozwu .
Prosimy pisać . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
BobiZet napisał:
*** UWAGA na Przewoźnika " NATA TRANS " Daniel i Natalia KLEIN z GDAŃSKA - OSZUŚCI I ZŁODZIEJE , nie oddają przesyłek ,przywłaszczając je , spora ilość osób pokrzywdzonych .
Szukamy innych osób oszukanych przez tą rzekomą firm do zbiorowego pozwu .
Prosimy pisać . Pozdrawiam

W innym wątku niby meble ci źle zapakowane przywieźli, tutaj nie dostarczają paczek i pisze to koleś który ma niby firmę transportowa....

Weź teraz jakieś 10 Lewych kont w ciągu godziny uruchom i napisz kilka hejtpostow co by było wiarygodnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Bogdan NORD-TRANSPORT
(NordTransport)
Wiking
Powinieneś nauczyć się czytać , by dobrze zrozumieć sens i przekaz treści wiadomości jakie są zamieszczane , .... a skoro nie potrafisz , proponuje zaliczyć jakąś podstawówkę , przynajmniej czegoś by cie tam nauczono , ....
Portal ten umożliwia informowanie ludzi o rożnych rzeczach jakie maja miejsce w Norwegii, ta informacja jest przestrogą przed tą rzekomą firmą , ponieważ oszukała już parę osób , jak i paru naszych Klientów , mając Firmę Usługową mamy często do czynienia z różnymi ludźmi i innymi firmami , twoje bezsensowne komentowanie czego kol wiek nic nie wnosi . To informacja dla ludzi którzy szukają informacji i chcą uniknąć problemów w przyszłości . CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję że teraz zrozumiałeś . ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Bogdan NORD-TRANSPORT
(NordTransport)
Wiking
DZIWNY OSOBNIKU Z NIEZNANEGO KONTA " Jon Doe " - Joseph - jesteś ciekawą a zarazem naprawdę specyficzną osobą , możesz mieć nawet zaburzenia osobowości , O KTÓREJ NIE WIESZ , widząc uczestnictwo we wszystkich FORACH JAK Komentujesz bez sensu z nadmiaru czasu , weź się lepiej do pracy , albo zapisz do lekarza powinien ci pomóc , dopóki nie jest za późno ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Zwazywszy na styl wypowiedzi pana wlasciciela firmy transportowej juz wiem, ze z niej nie skorzystam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
BobiZet napisał:
DZIWNY OSOBNIKU Z NIEZNANEGO KONTA " Jon Doe " - Joseph - jesteś ciekawą a zarazem naprawdę specyficzną osobą , możesz mieć nawet zaburzenia osobowości , O KTÓREJ NIE WIESZ , widząc uczestnictwo we wszystkich FORACH JAK Komentujesz bez sensu z nadmiaru czasu , weź się lepiej do pracy , albo zapisz do lekarza powinien ci pomóc , dopóki nie jest za późno ....
polonorka nie zrozumiesz sama pisze z 20 kont ,siedzi caly dzien na forum i pluje jadem na wszystko co polskie jak to sie nudzi na socjalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Bogdan NORD-TRANSPORT
(NordTransport)
Wiking
Proszę mi wybaczyć czy ktoś zmusza Państwa do skorzystanie z naszej usługi , skoro nie potraficie czytać ze zrozumieniem informacji przekazywanej w dobrej wierze , przestrzegającej przed oszustami hmmmm ... CZASAMI RĘCE OPADAJĄ - PROSZĘ PRZECZYTAĆ POST CZŁOWIEKA z znikąd , Z NIEZNANEGO KONTA " Jon Doe " - Joseph który komentuje dziwacznie różne posty , a może nawet podszył się pod ten " Ewa Adam " - NA BRAK KLIENTÓW NIE NARZEKAMY - JESTEŚMY RZETELNI DZIAŁAMY NA RYNKU PONAD 6 LAT WIEC KLIENCI NAS ZNAJĄ - TO O CZYMŚ ZAŚWIADCZ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
BobiZet napisał:
Proszę mi wybaczyć czy ktoś zmusza Państwa do skorzystanie z naszej usługi , skoro nie potraficie czytać ze zrozumieniem informacji przekazywanej w dobrej wierze , przestrzegającej przed oszustami hmmmm ... CZASAMI RĘCE OPADAJĄ - PROSZĘ PRZECZYTAĆ POST CZŁOWIEKA z znikąd , Z NIEZNANEGO KONTA " Jon Doe " - Joseph który komentuje dziwacznie różne posty , a może nawet podszył się pod ten " Ewa Adam " - NA BRAK KLIENTÓW NIE NARZEKAMY - JESTEŚMY RZETELNI DZIAŁAMY NA RYNKU PONAD 6 LAT WIEC KLIENCI NAS ZNAJĄ - TO O CZYMŚ ZAŚWIADCZ

Nie jestem jon doe...nie musze. Nie mierz wszystkich swoja miarka. Wyrazilam swoje zdanie, opierajac sie na stylu twoich wypowiedzi. nic wiecej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Bogdan NORD-TRANSPORT
(NordTransport)
Wiking
Wydaje mi się że tak - " czytasz bez zrozumienia " - przeczytaj poprzednie posty tego OSOBNIKA ( obraził mnie ) , JEŚLI w dalszym ciągu nie zrozumiesz mojej odpowiedzi i wypowiedzi formy w jaki to wyraziłem , to cóż pozostaje mi tylko się UŚMIECHNĄĆ . Pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Jakoś tak dziwnie ta dyskusja wygląda od strony marketingowej...
To się chyba nazywa strzał w kolano. Własne kolano, rzecz jasna.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok