Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
21 Postów
Bogdan NORD-TRANSPORT
(NordTransport)
Wiking
PAJACU nie potrafisz pisać i nie jesteś w temacie , po twojej prostej wypowiedzi tylko ośmieszają i tak twoją prostotę - jeśli choć cokolwiek zrozumiesz - szkoda słów ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
BobiZet napisał:
PAJACU nie potrafisz pisać i nie jesteś w temacie , po twojej prostej wypowiedzi tylko ośmieszają i tak twoją prostotę - jeśli choć cokolwiek zrozumiesz - szkoda słów ...

Panie Bogdanie, kompletnie nie rozumiem dlaczego Przedsiębiorca którego grupą docelową są Polacy przebywający na terytorium Norwegii publikuje na forum Polaków w Norwegii komentarze tak silnie nacechowane agresją, brakiem kultury i arogancją. Brak umiejętności posługiwania się językiem polskim można by zrzucić na karb szczątkowego poziomu wykształcenia, ale cała reszta? Wyluzuj Kolego, biznesmen musi być opanowany...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
BobiZet napisał:
Powinieneś nauczyć się czytać , by dobrze zrozumieć sens i przekaz treści wiadomości jakie są zamieszczane , .... a skoro nie potrafisz , proponuje zaliczyć jakąś podstawówkę , przynajmniej czegoś by cie tam nauczono , ....
Portal ten umożliwia informowanie ludzi o rożnych rzeczach jakie maja miejsce w Norwegii, ta informacja jest przestrogą przed tą rzekomą firmą , ponieważ oszukała już parę osób , jak i paru naszych Klientów , mając Firmę Usługową mamy często do czynienia z różnymi ludźmi i innymi firmami , twoje bezsensowne komentowanie czego kol wiek nic nie wnosi . To informacja dla ludzi którzy szukają informacji i chcą uniknąć problemów w przyszłości . CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję że teraz zrozumiałeś . ok

słowo pisane rozumiem dość dobrze, potrafię też czytać między wierszami.
Podstawówki ZALICZAĆ nie mam zamiaru, nawet nie wiem jak to zrobić?
Autoreklama twojej firmy to mistrzostwo świata, pewnie cały sztab ludzi od pijar-u zatrudniasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
wrzeszczot napisał:
BobiZet napisał:
DZIWNY OSOBNIKU Z NIEZNANEGO KONTA " Jon Doe " - Joseph - jesteś ciekawą a zarazem naprawdę specyficzną osobą , możesz mieć nawet zaburzenia osobowości , O KTÓREJ NIE WIESZ , widząc uczestnictwo we wszystkich FORACH JAK Komentujesz bez sensu z nadmiaru czasu , weź się lepiej do pracy , albo zapisz do lekarza powinien ci pomóc , dopóki nie jest za późno ....
polonorka nie zrozumiesz sama pisze z 20 kont ,siedzi caly dzien na forum i pluje jadem na wszystko co polskie jak to sie nudzi na socjalu

fullcasko to że ty tak robisz nie znaczy że wszyscy dookoła tak robią, a i siedzenie na socjalu to żaden prestiż, wiec nie wiem dlaczego się chwalisz... No chyba że wśród pakistańskiej społeczności, tam to pewnie jesteś gość na poziomie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
o wytrzezwiala

ale nie do konca jak widac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Bogdan NORD-TRANSPORT
(NordTransport)
Wiking
Proszę mi wybaczyć ALE nie widzę nic agresywnego w moich wypowiedziach , Proszę CZYTAĆ UWAŻNIE , przeczytać wcześniejsze posty pisane przez innych - i jeszcze raz Proszę ... !!!czytać UWAŻNIE I ZROZUMIENIEM . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok