Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5070 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski!!!!!!!!Zmień ten avatar,(nie wiem co to ma byc,mucha czy pająk)pająków się boję,a muchy roznoszą bakterie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Juz ci mówiąłm ze nie popierduje!!! Ty ty ty.... gnojku jeden!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Hahahah, uwazam ze bedzie mozna, dlaczego nie??? Wiele razy sie tu wypowiadałam w sposób jak niektorzy okreslili "kontrowersyjny" i jak zajdze potrzeba to zrobie to znów.
Na tym forum jest jak w zyciu. Nie wszytsko jest różowe. Fakt, wypada sie pohamowac czasem, ale z tego co pamietam, to nie naublizałam nikomu, napisanie komus ze jest głupim lub idiotą to nie obelga.
Poza tym jesli chodzi o moderowanie wypowiedzi, to raczej moderowane powinny byc debilizmy w stylu mepsycholog lub aktualnie bumella, a nie ze ktos napisal "kur*a".
Z powazaniem,
Hilton ( nie zadna Hiltonka )

trochę się nie zgodzę. nazwanie kogoś idiotą, nawet jeżeli nim faktycznie jest, jest obelgą.
a bumell faktycznie powinien być moderowany
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
fullcasco napisał:
Kowalski10 na zdjeciu to cie pchly zjadly ?
jakbys czytal temat ,to bys wiedzial

stary dobry fullcasco...a juz myslalem, ze Cie zaczepilem po proznicy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Juz ci mówiąłm ze nie popierduje!!! Ty ty ty.... gnojku jeden!!!

No właśnie Kowalski,jak już to się pierdzi salwami,a nie popierduje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
indor tez myslal
myslales?
Ty nie mysl ,od tego sa inni ,robia to lepiej od Ciebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
saka napisał:
Hilton napisał:
Hahahah, uwazam ze bedzie mozna, dlaczego nie??? Wiele razy sie tu wypowiadałam w sposób jak niektorzy okreslili "kontrowersyjny" i jak zajdze potrzeba to zrobie to znów.
Na tym forum jest jak w zyciu. Nie wszytsko jest różowe. Fakt, wypada sie pohamowac czasem, ale z tego co pamietam, to nie naublizałam nikomu, napisanie komus ze jest głupim lub idiotą to nie obelga.
Poza tym jesli chodzi o moderowanie wypowiedzi, to raczej moderowane powinny byc debilizmy w stylu mepsycholog lub aktualnie bumella, a nie ze ktos napisal "kur*a".
Z powazaniem,
Hilton ( nie zadna Hiltonka )

trochę się nie zgodzę. nazwanie kogoś idiotą, nawet jeżeli nim faktycznie jest, jest obelgą.
a bumell faktycznie powinien być moderowany
pozdrawiam

Saka, jesli masz na mysli, ze idiotyzm to inaczej znaczny stopien niedorozwoju umysłowego, to sie z toba zgodze - to powazna obelga. Ale wyczytalam, ze okreslenie "idiota" nie juest juz stosowane w medycynie. Wlasnie ze wzgledu na potoczne znaczenie. Idiota = głupi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
giovi2 napisał:
Kowalski!!!!!!!!Zmień ten avatar,(nie wiem co to ma byc,mucha czy pająk)pająków się boję,a muchy roznoszą bakterie

Karaluch...mieszka u mnie od wczoraj...
Jak to mowia: "przyjaciol sie nie wybiera", ale gdybym mial wybrac pomiedzy nim a fullcasco, no to...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
...to oczywiscie wolalbym fullcasco))))))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
nie ma sprawy
tylko go przypadkiem teraz nie nadepnij
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok