Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5066 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
]quote]to ty zaczełas z tłokiem ja tylko chciałam ci przypomiec ze w pewnym towarzystwie to nie wypada

A kto mi pisał ,że jestem okropna?No?No kto?
Będziesz bulic za terapię u psycholożki Zobaczysz:laugh
Hmmmm u naszej psycholozki ???? Nigdy w zyciu cie tam nie puszcze, jeszcze takie pranie mózgu ci zrobi ze na kolanach do rydzyka pobiegniesz dac na nowe opony do maybacha

Nie no chyba nie sądzisz,że mogłabym biec do niej na pomoc.Znam inną,ale muszę Cię zmartwic Jest droga Wierzę jednak,że nie będziesz dla mojego zdrowia psychicznego żałowała koronek

sznatazystka emocjonalna no nie bede nie bede skoro ja cie do tego dporowadziłam to zapłace za to zaraz... jak mi podarujesz te branzoletke z certyfikatem autentycznosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
]quote]to ty zaczełas z tłokiem ja tylko chciałam ci przypomiec ze w pewnym towarzystwie to nie wypada

Hmmmm u naszej psycholozki ???? Nigdy w zyciu cie tam nie puszcze, jeszcze takie pranie mózgu ci zrobi ze na kolanach do rydzyka pobiegniesz dac na nowe opony do maybacha

Nie no chyba nie sądzisz,że mogłabym biec do niej na pomoc.Znam inną,ale muszę Cię zmartwic Jest droga Wierzę jednak,że nie będziesz dla mojego zdrowia psychicznego żałowała koronek

sznatazystka emocjonalna no nie bede nie bede skoro ja cie do tego dporowadziłam to zapłace za to zaraz... jak mi podarujesz te branzoletke z certyfikatem autentycznosci

Dobra,dobra.Dla Ciebie napieszę ją odręcznie Pa Do jutra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:

Dobra,dobra.Dla Ciebie napieszę ją odręcznie Pa Do jutra

tez obijam morfeusz juz driny servuje wpadnijcie zapraszam starczy dla wszystkich
:kiss govi2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Skoro sie tyle mowi o porzadku na forum, to te piosenke umieszczam tutaj...

/Ulv to zart/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hehe... niezle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
Pawel K.
(paco)
Początkujący
ulv72 a to specjalnie dla ciebie

no moze bardziej dla admina hehehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
ulv72 napisał:
dobrze rozumiesz kowalski10 chyba jest to naturalne, ze jesli podejmujesz sie czegos i zwiazane sa z tym jakiekolwiek zasady to wypada je wtedy przestrzegac, prawda ? wczesniej jako uzytkownik moglem sobie tak napisac, teraz moge sobie tak ...tylko pomyslec czy to juz cie satysfakcjonuje ?
Nie, nie satysfakcjonowalo mnie to wtedy, a dzisiaj tym bardziej. Jestes dupa nie moderator i niestety moje slowa z przed paru miesiecy sie sprawdzaja. Nie sprawdzilo sie tylko to, ze juz tu nie powroce, ale to zdaje sie moj problem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Kow@lski napisał:
ulv72 napisał:
dobrze rozumiesz kowalski10 chyba jest to naturalne, ze jesli podejmujesz sie czegos i zwiazane sa z tym jakiekolwiek zasady to wypada je wtedy przestrzegac, prawda ? wczesniej jako uzytkownik moglem sobie tak napisac, teraz moge sobie tak ...tylko pomyslec czy to juz cie satysfakcjonuje ?
Nie, nie satysfakcjonowalo mnie to wtedy, a dzisiaj tym bardziej. Jestes dupa nie moderator i niestety moje slowa z przed paru miesiecy sie sprawdzaja. Nie sprawdzilo sie tylko to, ze juz tu nie powroce, ale to zdaje sie moj problem...

zapraszam na moje miejsce, podejmiesz sie ? pisze powaznie, ja mam ostatnio coraz mniej czasu a skoro po takim okresie utwierdziles sie w tym niezwyklym przekonaniu, to musisz miec niezlomna pewnosc, jak moderowanie powinno wygladac ... jak dla mnie, jesli jak piszesz wiesz lepiej, jak to robic - zaczynaj juz teraz, juz jutro ... powaznie pisze, chcesz ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Chciałem coś mądrego napisać abyście obaj byli zadowoleni ale nic mi do głowy nie przychodzi.
Wklejam więc najlepszy przepis na szarlotkę

Ciasto:

• 3 szklanki mąki
• 1 łyżeczka proszku do pieczenia
• 1 szklanka drobnego cukru
• 1 cukier waniliowy
• 250 g zimnego masła roślinnego (może być masło lub margaryna)
• 4 jajka

Jabłka:

• 2 kg jabłek (najlepiej szara reneta albo antonówka)
• około 12 łyżeczek cukru
• 1 cukier waniliowy
• 5 -10 dag rodzynek
• 1 łyżeczka cynamonu

Przygotowanie:
Jabłka obrać, pokroić na niewielkie kawałki i razem z cukrem oraz cukrem waniliowym lekko podsmażyć, tak aby się nie rozpadły. Dodać rodzynki i cynamon.
Przesiać mąkę razem z proszkiem do pieczenia bezpośrednio na stolnicę, dodać 3/4 szklanki cukru, cukier waniliowy oraz masło. Całość posiekać nożem. Dodać 3 żółtka i 1 całe jajko. Zagnieść szybko ciasto i podzielić na 2 części. Zawinąć w folię i włożyć do lodówki na godzinę.
Jedną część ciasta rozwałkować bezpośrednio na papierze do pieczenia i razem przełożyć do prostokątnej formy. Wstawić do lodówki. Białka z 3 jaj ubić na pianę, następnie stopniowo dodawać resztę (1/4 szklanki) cukru, ciągle ubijając, aż piana będzie sztywna i błyszcząca.
Piekarnik nagrzać do 175 stopni. Formę z ciastem wyjąć z lodówki, wyłożyć jabłka. Przykryć ubitą pianą z białek. Na wierzch położyć drugą część rozwałkowanego ciasta.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez 1 godzinę (gdyby w trakcie pieczenia wierzch za bardzo się zrumienił, położyć kawałek folii aluminiowej). Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
heh... grzes alez ja jestem zadowolony zycie jakos sie toczy, mozna robic rozne fajne rzeczy, przyjaciol mam zajefajnych, praca ok ... wszystko gra

a forum to tylko jedno z miliona pewnie miejsc w necie, gdzie mozna sobie cos popisac, poznac innych, dowiedziec sie czegos itp.... i nic wiecej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok