Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(5181 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
masz PW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
truskawkowa napisał:
moderowanie to ciezki kawalek chleba...niestety....
wszystkim sie nie dogodzi
co do wulgaryzmow,to mnie akurat one jakos szczegolnie nie przeszkadzaja jak sa "odpowiednio" uzyte
sa fajne posty,gdzie ten wulgaryzm jest taka kropka nad i,a sa posty zwyczajnie chamskie,gdzie nieraz nawet nie pada zadne tego typu slowo
i jak to teraz przyjdzie rozsadzic?
jezeli administracja zaklada,ze nie powinno sie tu pojawiac zadne k@$#$a,to trzeba tam w panelu grzebnac i ocenzurowac niedozwolone slowa,wtedy beda sie pojawiac wykropkowane,a sens wypowiedzi zostanie zachowany,ooooo

truskaweczko.... alez nie ma takiej osoby, ktora dogodzila by wszystkim i nie o to tez tutaj chodzi, prawda ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ulv72 poczytaj dalej watek truskawkowej to jest czyste przestepstwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
fullcasco napisał:
ulv72 poczytaj dalej watek truskawkowej to jest czyste przestepstwocos czuje fullcasco,ze za niektore posty na tym forum,to mozemy pojsc siedziec razem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
cos czuje fullcasco,ze za niektore posty na tym forum,to mozemy pojsc siedziec razem

to moze PIWO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
To może dajcie sobie wszyscy" po razie" i skończcie już tę kłótnię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Wiesz Ulv, po tym co tutaj czytałem, wymianę postów między truskawkową i fullcasco muszę przyznać Ci rację. Nie ma czego gratulować. Mam nadzieję że dasz sobie radę.
Dałbym Ci plusa na zachętę, ale nie chcę być potem oskarżony o łapówkarstwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
pierwsze dni piastowania tej funkcji,to jeszcze chlop ma cierpliwosc.ale czekaj jak straci nerwy,to nam tu wszystkim kota pogoni druga opcja,postrada zmysly i wyladuje koniec koncem w dziale w psychologicznym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a daj spokoj, plusy - minusy ... to jest dla zabawy, bardziej kolorowo przez to na forum jest i tyle, fajny pomysl ale trzeba to traktowac z przymrozeniem oka oczywiscie co innego barek, wiesz....

tak naprawde nie mysle, zeby bylo duzo pracy, wiekszosc z nas tutaj uzytkownikow ceni sobie to forum bo jest naprawde fajne i malo kto rozpedza sie poza granice ogolnie przyjetej kultury wlasnej a jak czasem zdarzy sie komus zapomniec to mysle, ze z reguly wystarczy lekkie upomnienie i powinno byc ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
W dziale psychodelicznym moderatorzy nie mają lekkiej kariery.
Ja tam się nie boję bo nie mam czego... nie mam kota gorzej Dino bo ma dwa

Z barkiem to wyszło tak że wszyscy by dali gdybym tylko nie chciał, jako że ja chce to nikt nie chce oddać Postanowiłem z dniem dzisiejszym spożywać wszelkie alkohole na bieżąco aby nie martwić się o miejsce do składowania

Można by jeszcze pomyśleć aby obok przycisków klask i pina dodać jeszcze kara cielesna, na początek tylko dla moderatora a potem można sms premium zrobić i kopy po 2zł+vat sprzedawać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok