Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polacy a nie Polacy , wstyd - Norwegia

Czytali temat:
13 Posty
sara Beizen
(sarana)
Wiking
Rodacy !! Ja nic nie rozumiem .... jesteście tu na obcej ziemi mniejszością , a zachowujecie się jakbyście byli rdzennymi norwegami , nawet gorzej . Nie uprzejmi w stosunku do siebie , zadufani w sobie za przysłowiową ,, koronę ,, duszę diabłu sprzedacie. A najgorsze są Ci , którzy mieszkają tu kilkanaście lat są już obywatelami tegoż kraju , to jeszcze gorsi. Swoich rodaków mają za nic , wstydzą sie , że pochodzą z Polski . Szykanuja , itd ale by zaoszczędzić na czymś to finalizuja w Polsce. Dziwne... prawda ? Polacy , to ,, świnie, , , oj , przepraszam obrazilam społeczność trzody chlewnej , one potrafią zachować się , czyli nie ma określenia , brakuje odpowiednich wyrazów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sarana napisał:
Swoich rodaków mają za nic , wstydzą sie , że pochodzą z Polski .
Polackowi łatwiej się obcego języka nauczyć, niż powyższe pojąć
najzdolniejszym to kilka lat zajmuje
niektórzy jak i języka, nigdy tego nie pojmą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
sarana napisał:
Rodacy !! Ja nic nie rozumiem .... jesteście tu na obcej ziemi mniejszością , a zachowujecie się jakbyście byli rdzennymi norwegami , nawet gorzej . Nie uprzejmi w stosunku do siebie , zadufani w sobie za przysłowiową ,, koronę ,, duszę diabłu sprzedacie. A najgorsze są Ci , którzy mieszkają tu kilkanaście lat są już obywatelami tegoż kraju , to jeszcze gorsi. Swoich rodaków mają za nic , wstydzą sie , że pochodzą z Polski . Szykanuja , itd ale by zaoszczędzić na czymś to finalizuja w Polsce. Dziwne... prawda ? Polacy , to ,, świnie, , , oj , przepraszam obrazilam społeczność trzody chlewnej , one potrafią zachować się , czyli nie ma określenia , brakuje odpowiednich wyrazów.

O znalazła się jedna sprawiedliwa, samarytanka która jest wyrocznią, która wie jak każdy się zachowuje i postępuje no i wstydzi się swojego pochodzenia.

Ty oczywiście jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę który jest zaprzeczeniem tego co napisałaś.

Weź pokaż jak żyć, świeć przykładem, zmieniaj świat, Polaków aby tak nie było, a nie krytykujesz i rzucasz obelgami którymi pokazujesz że jest w większym gównie niż to co wydumałaś....

Generalizowanie świadczy o twoich kompleksach....

Naucz się składać logicznie zdania bo pierolisz:

sarana napisał:

Szykanuja , itd ale by zaoszczędzić na czymś to finalizuja w Polsce. Dziwne... prawda ?

Co ma szykanowanie (kogo, czego?) do oszczędzania i finalizowania w Polsce?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Wiesz sarana
Tu na forum wielu zgrywa cwaniaków, mądrali , chamów, zupełnie innych ludzi niż są w rzeczywistości.
Maja swój wyimaginowany świat.
Faktyczna rzeczywistość jest na szczęście zupełnie inna niż ta forumowa.
Parę lat tu pomieszkuję i z doświadczenia wiem że pomiędzy Polakami nie jest najgorzej i na pewno znacznie lepiej niż to wygląda na forum.
Taki jasta i jemu podobni robią z siebie pajaców forumowych a w rzeczywistości prawdopodobnie są normalnymi ludźmi.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
sarana napisał:
.... jesteście tu na obcej ziemi mniejszością , a zachowujecie się jakbyście byli rdzennymi norwegami , nawet gorzej .

Czy moglby mi ktos przetlumaczyc powyzszy fragment ?
Jak sie zachowuje "rdzenny norweg" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Makaryna napisał:
sarana napisał:
.... jesteście tu na obcej ziemi mniejszością , a zachowujecie się jakbyście byli rdzennymi norwegami , nawet gorzej .

Czy moglby mi ktos przetlumaczyc powyzszy fragment ?
Jak sie zachowuje "rdzenny norweg" ?

Kurde dopiero teraz zauważyłem na sam początku jest odpowiedź!:

sarana napisał:

Rodacy !! Ja nic nie rozumiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Joseph napisał:

Kurde dopiero teraz zauważyłem na sam początku jest odpowiedź!:

sarana napisał:

Rodacy !! Ja nic nie rozumiem

To powinna napisac "ja nic nie rozumiem co pisze"......
Moze jej ta koncowka "uciekla" ?
W takim razie , to ma sens
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
czesio2009 napisał:

taaa świnie..to weź macioro wstaw w avatarze swoją fotke jak masz jaja!!!!

otóż to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
sara Beizen
(sarana)
Wiking
Wybacz, co znaczy pierolisz , to jakieś nowe wrażenie w polskim słowniku języka polskiego , a może to nowy egzotyczny język, którego jeszcze nie znam ...interesujące .... muszę przyznać sobie medal gdyż udała mi się prowokacja i ruszyłam co niektórych sumieniem ....jesteś idiotą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
sarana napisał:

Ty juz teraz przesadzilas.A jesli myslisz ze dupy norkowi dalas to juz mozesz swoich rodakow krytykowac.
Kto Ci dal takie prawo,zeby wszystkich polakow do jednego worka wrzucac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok