Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
sarana
Słaba( słaby) z ciebie prowokator.
Burzy to tu nie było.
Są tu znacznie lepsi prowokatorzy od ciebie.
Mam na myśli tych którzy bez bluzgów potrafią osiągnąć swoje.
Tak po za tym zostałaś na samym początku zdemaskowana.
Tak że na medal musisz jeszcze trochę popracować.
Spójrz na takiego jastę on ma już 500 medali.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
tropik napisał:
sarana napisał:
Rodacy !! Ja nic nie rozumiem .... jesteście tu na obcej ziemi mniejszością , a zachowujecie się jakbyście byli rdzennymi norwegami , nawet gorzej . Nie uprzejmi w stosunku do siebie , zadufani w sobie za przysłowiową ,, koronę ,, duszę diabłu sprzedacie. A najgorsze są Ci , którzy mieszkają tu kilkanaście lat są już obywatelami tegoż kraju , to jeszcze gorsi. Swoich rodaków mają za nic , wstydzą sie , że pochodzą z Polski . Szykanuja , itd ale by zaoszczędzić na czymś to finalizuja w Polsce. Dziwne... prawda ? Polacy , to ,, świnie, , , oj , przepraszam obrazilam społeczność trzody chlewnej , one potrafią zachować się , czyli nie ma określenia , brakuje odpowiednich wyrazów.

Ty juz teraz przesadzilas.A jesli myslisz ze dupy norkowi dalas to juz mozesz swoich rodakow krytykowac.
Kto Ci dal takie prawo,zeby wszystkich polakow do jednego worka wrzucac.

To ja cie moge rownie dobrze locha nazwac?tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
sara Beizen
(sarana)
Wiking
Spójrz na to co piszesz , to jedynie świadczy o niskim poziomie inteligencji i etyki człowieka ... jesteś śmieszny ....podobno niektórzy mężczyźni do 10 lat rozwijają się umysłowo a potem tylko rosną ☺
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
sarana napisał:
Spójrz na to co piszesz , to jedynie świadczy o niskim poziomie inteligencji i etyki człowieka ... jesteś śmieszny ....podobno niektórzy mężczyźni do 10 lat rozwijają się umysłowo a potem tylko rosną ☺

Paniusiu, niech paniusia spojrzy na swoje wlasne wypociny, a pozniej ocenia inteligencje i etyke innego czlowieka

sarana napisala :
Polacy , to ,, świnie, , , oj , przepraszam obrazilam społeczność trzody chlewnej , one potrafią zachować się , czyli nie ma określenia , brakuje odpowiednich wyrazów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
czesio2009 napisał:
sarana napisał:
Rodacy !! Ja nic nie rozumiem .... jesteście tu na obcej ziemi mniejszością , a zachowujecie się jakbyście byli rdzennymi norwegami , nawet gorzej . Nie uprzejmi w stosunku do siebie , zadufani w sobie za przysłowiową ,, koronę ,, duszę diabłu sprzedacie. A najgorsze są Ci , którzy mieszkają tu kilkanaście lat są już obywatelami tegoż kraju , to jeszcze gorsi. Swoich rodaków mają za nic , wstydzą sie , że pochodzą z Polski . Szykanuja , itd ale by zaoszczędzić na czymś to finalizuja w Polsce. Dziwne... prawda ? Polacy , to ,, świnie, , , oj , przepraszam obrazilam społeczność trzody chlewnej , one potrafią zachować się , czyli nie ma określenia , brakuje odpowiednich wyrazów.

taaa świnie..to weź macioro wstaw w avatarze swoją fotke jak masz jaja!!!!

ODEZWAŁ
się śmieć konfident.
GNIDA
Która na tym forum ani razu nie pokazała swego wyglądu ani nazwiska.
Natomiast
Jedynie POTRAFI
Wyśmiewać się z innych nazwisk, uczestników tego forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
czesio2009 napisał:
sklej wary Andrzejku...

No
i
proszę, proszę.

Gnida jak zwykle, dalej swoje.
Pluj jej w ślepia, to mówi jedynie iż deszcz pada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
sarana napisał:

Zgadzam sie z czescia tego co napisałaś bo to prawda ze polak polakowi jest chujem (ale nie każdy!!!! jest odsetek pozadnych ludzi) A co do nazywania wszystkich Polaków świniami to jest przegięcie bo wrzucasz wszystkich do jednego wora a to nie fer względem tej normalnej części polaków nie uważam ze jest to duza grupa ale istnieje............Ja osobiście nie wstydzę sie bycia Polakiem i nigdy nie będę uważał sie za Norwega ,a samie Norweskie spoleczenstwo nie reprezentuje sobą nic co sklanialo by do posiadania Norweskiego obywatelstwo przynajmniej w moim odczuciu

I rozumiem ze ty automatycznie publicznie oglaszasz sie ze jestes w tej grupie normalnych hehe...

obserwujac twoja aktywnosc na forum to szczerze watpie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
sara Beizen
(sarana)
Wiking
I rzuciłam wątek tematu na portal i powstała dyskusja , to nic ,że zostałam obrzucona błotem pod każdym względem , ale udało mi zmusic osoby do dyskusji i podniesienia emocji w dyskusji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
sarana napisał:
I rzuciłam wątek tematu na portal i powstała dyskusja , to nic ,że zostałam obrzucona błotem pod każdym względem , ale udało mi zmusic osoby do dyskusji i podniesienia emocji w dyskusji

Chyba temat watku
A! I nie posikaj sie ze szczescia, ze niby z Ciebie taki bystry "gieniusz".
Co do obrzucania blotem, to od tego wlasnie zaczelas w pierwszym poscie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
sarana napisał:

Ty zaczęłaś obrzucać błotem, więc czego się spodziewałaś....
Taaa dyskusja, zostałaś zjechana przez wszystkich, możesz być z siebie dumna...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok