Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2288 niezalogowanych)
10 Postów
Andrzej skiba
(andrzej1234)
Wiking
Ale mial operacje ? Bo szycie reki wydaj mie sie ze nie nalezy do operacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Jak to ty byłeś kierowcą to proponuje ci oddać organy do przeszczepu (może coś dobrego zrobisz d...). Czeka cię pudło do 2lat bez zawieszenia (pasażer doznał obrażeń), grzywna to 1,5 wypłaty, utrata prawa jazdy do 12 miesięcy. Dodatkowe kary zależą od sądu, a będą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
To co teraz proponuję, nie za bardzo jest popularne nie tylko na tym Forum.
Po prostu i zwyczajnie spieprzajcie w te pędy z Norge i to nawet jeszcze dzisiaj dopóki macie taką okazję i prawka przy sobie.
Straty odrobicie w gebelsowie, Anglii lub Holandii .
Tu już się "napracowaliście i to po pachy"
Życiorysy macie w Norge PRZESRANE.

A jeszcze możecie i to na pewno, załapać się na kryminał !.
Tyle ode mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Andrzej skiba
(andrzej1234)
Wiking
Ja bylem pasazerem tez pod wplywem i interesuje mnie co mi grozi, prawka nadal mamy , siedzimy 3 dobe w domu tak jakby sie nic nie stalo, szef mowil ze mozemy wracac do polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
akurat znajomy kiedys połasił sie na jakis ciuszek, przez długi czas po policyjnej interwencji była cisza(3 mies)az przyszło pismo paru dni w wiezieniu lub iles tam tys kr. Pozatym tak jak radzi gagatek lepiej stad uciekajcie bo to tylko cisza przed burza. Do waszych numerów personalnych do konca zycia beda przypięte łatki że przestepcy, o kredytach zapomnijcie, ubezpieczenia beda zwyzki niz znizki, żadna panstwowa instytucja wam juz nie zaufa a wiecie dobrze że tutaj wszystko jest panstwowe.

Pewno zastanawiacie sie dlaczego was nie zatrzymali, nie siedzicie w areszcie itp...norek głupi nie jest, chca żebyscie sobie sami pojechali stad, szef wam juz nie zapłaci za nic, pozatym w miejscowosci gdzie mieszkacie pracy juz nigdy nie znajdziecie..warto ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Andrzej skiba
(andrzej1234)
Wiking
Bez zadnej rozprawy sadowej ? A pasazer tak samo jest traktowany jak kierowca ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A po co rozprawa? To tylko generowanie kosztow, a tak czy siak za jazde po pijaku jest wiezienie. Ciesz sie, zescie w nikogo innego nie wjechali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
andrzej1234 napisał:
Bez zadnej rozprawy sadowej ?
A pasazer tak samo jest traktowany jak kierowca ?

Niestety tak samo, a w niektórych przypadkach nawet ma większą karę.
Tak jak pisałem już wyżej, a widzę iż do ciebie to nie dotarło.
Masz prawo jazdy ?.
MASZ!
To twoim zasranym obowiązkiem było, nie dopuścić gnoja za kierownicę, a już tym bardziej siadać do tego auta, skoro wiedziałeś iż kierowca jest pijany.
Jeżeli jednak zrobiłeś jak zrobiłeś, to jesteś tak samo odpowiedzialny jak byś te auto sam prowadził.
W Norge jak jest impreza alkoholowa, a goście na takową przyjeżdżają autem, to gospodarz zaraz po imprezie, nie ma prawa takiego kierowcy wpuścić do auta, do momentu aż nie wytrzeźwieje zgodnie z przewidzianym prawem.
Ponieważ gdyby coś się stało na drodze takiemu debilowi, to i on też odpowiada karnie za wypadek.

Widzę, że starasz się być głupio mądry, domagając się sprawy w tym przypadku.
Na razie nie jesteś karalny i wolny, chociaż już jesteś przestępcą drogowym.
Po oficjalnej sprawie, będziesz już tylko zwykłym kryminalistą drogowym.
Sprawa i tak się odbędzie, ponieważ w Norge jest to standard w takich przypadkach.

Niemniej lepiej w tym przypadku, być już poza granicami tego kraju, skoro macie jeszcze te kilkanaście godzin wolna rękę.
Wyrok zaoczny i tak będzie obowiązywał.
Jednak wy..................................................................................................

Ech nie chce mi się już dalej pisać i tak jesteście najmądrzejsi na świecie i lepiej wiecie od innych co macie robić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok