Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
radek gasiorowski (3588 niezalogowanych)
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:
@Buraczyna: A myslales o tym "lewaku zachodniego nurtu" aby juz niewracac na Slowianska ziemie skoro za Panslavianistyczny patriotyzm proponujesz zaklad psychiatryczny? Trzymaj sie swojego Eurokolchozu dopoki istnieje.... i niezapominaj klaniac sie nisko widzac niemca... chociaz u takich jednostek to odruch automatyczny.....

Zastanawialem sie czy jest tu cokolwiek do komentowania...No coz zamiast pisac swoimi slowami elaborat o wlasnym stosunku do patriotyzmow/nacjonalizmow wszelkiej masci, posluze sie dosadnym cytatem G.Carlina:
Nigdy nie potrafiłem zrozumieć dumę etnicznej czy narodowej. Ponieważ dla mnie być dumnym z czegoś to tylko z rzeczy które się samemu osiągnęło a nie dlatego, że przypadkiem urodziłeś się właśnie tutaj. Bycie Polakiem to nie umiejętność a pieprzony genetyczny przypadek. Mówicie jestem dumny bo mam 180 cm albo mam predyspozycje do raka odbytnicy? Więc k***a dlaczego jesteś dumny z bycia Irlandczykiem, Włochem, Amerykaninem lub kimkolwiek?

Zenuje mnie twoj belkot ubierany w przydlugie zdania bez spojnosci i tresci, zenuje mnie twoj brak sceptycyzmu zwiazanego z wlasnymi przekonaniami. Ale tak to juz chyba jest, ze najbardziej zacietrzewionych "patriotów" spotykamy za granica.
Postawie nawet teze ze wzrost patriotyzmu jest wprost proporcjonalny do odleglosci od ojczyzny i czasu przebywania poza nia.
Casus Polonii amerykanskiej. Ty wpisujesz sie w ten schemat i dodatkowo nie masz nic sensownego do powiedzenia, plodzisz jedynie przydlugie posty pelne jadu do wszystkiego i wszystkich ktorzy przypadkowo maja inne zdanie.

Czasami bede cos dopisywal do twoich bredni, ale nie licz na wieksza interakcje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Buraczyna napisał:Czasami bede cos dopisywal do twoich bredni, ale nie licz na wieksza interakcje.
CZASAMI
Na podstawie twoich wypowiedzi ...
Mam wrażenie iż jesteś >Omnibus< . czyżby ponowna reaktywacja ?
---
Niemniej
Nadal poszukuję pracy w Budownictwie nawet jako .............
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nie potrzebuje "interakcji" z V kolumna przez przypadek mowiaca jezykiem Slowianskim. Ten ktos kogo cytujesz jest swietny byle wiecej go cytowano na zachodzie a latwiej wygramy.

Oczywiscie ze nikt nie ma wplywu na to gdzie i kim sie rodzi. Lecz mozna zrobic co sie da najlepszego z tego kim sie jest lub tez miec gdzies swoj kraj i rase i pozwolic wygrac tym ktorzy dbaja o swoje. Wystarczy spojrzec na muzoli jak silnie dbaja oto kim sa i juz zalewaja zachod wedle swojego planu "zasiedlenia"...... Lecz na szczescie Slowianie przynajmniej w znakomitej wiekszosci zamierzaja dbac o swoja rase/kulture/tradycje i niepozwola aby sie zdegenerowala a potem upadla pod butami innych ktore dbaja o swoje.

Wiec jesli nasi przeciwnicy beda myslec ze to niewazne kim sa ze ich kultura, rasa, tradycja i styl zycia sa bezwartosciowe bo mogli sie "urodzic kim innym" to tym lepiej dla nas latwiej wygramy w przyszlosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Gabriel napisał:
Buraczyna napisał:Czasami bede cos dopisywal do twoich bredni, ale nie licz na wieksza interakcje.
CZASAMI
Na podstawie twoich wypowiedzi ...
Mam wrażenie iż jesteś >Omnibus< . czyżby ponowna reaktywacja ?
---
Niemniej
Nadal poszukuję pracy w Budownictwie nawet jako .............

Jestem, nie jestem...na ..uj drazyc. Teraz jestem burakiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Buraczyna napisał:Jestem, nie jestem...na ..uj drazyc. Teraz jestem burakiem.
E
Tam
burakiem

---
Jeżeli to FAKT a nie podszywana Ściema
---
TO
JESTEŚ
nie kto Inny
TYLKO

PAN ĆWIKŁA

Pozdrawiam
---
niemniej
nadal poszukuję pracy ..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:
Nie potrzebuje "interakcji" z V kolumna przez przypadek mowiaca jezykiem Slowianskim. Ten ktos kogo cytujesz jest swietny byle wiecej go cytowano na zachodzie a latwiej wygramy.

Oczywiscie ze nikt nie ma wplywu na to gdzie i kim sie rodzi. Lecz mozna zrobic co sie da najlepszego z tego kim sie jest lub tez miec gdzies swoj kraj i rase i pozwolic wygrac tym ktorzy dbaja o swoje. Wystarczy spojrzec na muzoli jak silnie dbaja oto kim sa i juz zalewaja zachod wedle swojego planu "zasiedlenia"...... Lecz na szczescie Slowianie przynajmniej w znakomitej wiekszosci zamierzaja dbac o swoja rase/kulture/tradycje i niepozwola aby sie zdegenerowala a potem upadla pod butami innych ktore dbaja o swoje.

Wiec jesli nasi przeciwnicy beda myslec ze to niewazne kim sa ze ich kultura, rasa, tradycja i styl zycia sa bezwartosciowe bo mogli sie "urodzic kim innym" to tym lepiej dla nas latwiej wygramy w przyszlosci.

Ano to jestem ciekaw co takiego zrobicie jak juz wygracie i zapelnicie ziemie ludem wybranym.
Pewnie nastepnym krokiem bedzie kolonizacja kosmosu, bo szkoda by zmarnowac taki potencjal jaki drzemie w tej slowianskiej rasie.( Fakt, ze te geny mocno przemieszane setkami lat najazdow germanow, tatarow, turkow pewnie nie ma znaczenia. ) 350 miliardow galakty czeka na SLOWIANSKIEGO IMPERATORA.

Chetnie bym sie pochylil nad tym belkotem, gdyby chociaz spelnial reguly klasycznego rachunku zdan. A tu ani tresci ani wartosci logicznej.

Zmykam z miejsc gdzie kroluje spustoszenie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Buraczyna napisał:Zmykam z miejsc gdzie kroluje spustoszenie.
Nie uciekaj
Miło się czyta Twoje wypowiedzi , niekiedy "ciężkie" i konieczna jest podpora w Googlach niemniej w jakiś sposób Mam Darmowe Wykłady Dokształcające w tej specyficznej dziedzinie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Krotko-a komu to potrzebne!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Powiadasz Imperator1988
Rusofobia- tak nie cierpię tego bydła, tych psów.
Rusek po grobową deskę będzie wrogiem.
O tej swojej Unii Słowiańskiej, bredzisz jak młody szczeniak.
Lepsza była by unia przeciw ruskim psom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@PACIFIC: Kazdy ma swoja mysl patriotyczna, ja mam nadzieje ze to Panslavianistyczni Slowianie beda rusofobow, polonofobow oraz im podobnych wrzucac do dolu a nie odwrotnie.... taka piekna ironia losu jakby ich jeden dol "polaczyl".

Zakladajac ta niezwykle nieprawdopodobna kolej rzeczy (mniejsza szansa niz 1 promil) ze kiedys w przyszlosci znow historia stworzy moment swiatowego konfliktu i mozliwosc jakiegokolwiek wyboru....

PS. Ehh giermancy to jednak mieli jednosc "wszechgermanskiej rzeszy" Austria dobrowolnie dolaczyla a w innych krajach ktore niby byly przeciwko, to tak byly przeciwko ze 2000 bylo przeciw a 40 000 wybralo sie na wojne o giermanskie imperium.... oczywiscie znakomitej wiekszosci w ogole to nie obeszlo przynajmniej w Danii&Norwegii.... A u nas gdyby tworzyc Slowianskie Imperium to by trzeba swojaki sobie strzelac tlukac swoich w kazdym praktycznie kraju..... gdyby Slowianie potrafili wspolpracowac jak podczas 2 Wojny Swiatowej po 41szym to Niemiec by od 1000 lat niebylo.... a tak to jedynie oni wytlukli Slowian polabskich a u nas sie wtedy "ludzie" cieszyli ze Pomorze latwiej zajac ktore za chwile sie odlaczylo tylko poto aby szkopy to zajely na prawie 1000 lat....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok