Hey tak to właśnie wygląda oni specjanie tak robią aby po prostu ktoś sobie dał spokoj .Ja już czekam 5 miesięcy i 10 dni na KASE,gdzie tak jak koleżanka napisała .Zaginione papiery cały czas coś na telefony to już wydałem nie powiem ile. Zwolnienie z Polski Ciągnełaś ? ja w Norwegi specjalnie latałem do Norweskiego Lekarza i to nie pomaga. A jak dzwonie to mówią właśnie prosze poczekać tydzień ,po tygodniu i tak nic się nie dzieje ,znów dzwonie ,łączą mnie z departamentem Od wypłat i słysze tak jest Pan na liście ,ale cały czas dostajemy dokumenty nie tylko od Pana . Pytam ile czasu mam czekać co jest nie tak ...babka rozpoczyna rozmowe szukam przegląda dokumenty i pozniej na koniec ,no musi Pan poczekać ,taki proces u nas dużo osob jest takich jak ja i oni sami nie wiedzą jak długo trzeba czekać .Masakra Brak słów dosłownie do nich ,myślą że ktoś sobie da spokój i tyle....więc również Życzę powodzenia wszystkim aby odzyskały Kase,bo ja już sam nie wiem co mam robić Szacun za takie zachownie do ludzi NORKI !!!