Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
101 Postów

(szemkel)
Początkujący
Siedzi dziwka na tapczanie zrywa strupy i wrzuca do miseczki wiecie z czego siedzi i pielegnuje sie przed kolejnym klientem nagle ktos puka to klient przyszedl wczesniej dziwka szybko miske wsuwa pod łóżko perfumuje sie i juz gotowa rano sie b udzi a na stole kartka DAJE STO DWADZIESCIA ZŁ STO ZA STOSUNEK I DWADZIESCIA ZA CHIPSY CO POD ŁÓŻKIEM LEŻAŁY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(szemkel)
Początkujący
ostatni świński i obiecuje być grzeczny jak ojciec Rydzyk Przychodzi prostytutka do lekarza i mowi ze po kazdym stosunku boli ja pipka lekarz oglada dotyka i powiada PROSZE po takim bólu odkazić pipke zadowolona kobieta wrociła do pracy po szóśtym kliencie zaczeło ja bolec wlałą wiec setke wódki pipka na to huuuuu OGÓRA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
z tym trędowatym i czipsami to przegiąłeś... prawie się pospawałam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(szemkel)
Początkujący
OBIECUJĘ JUZ BYC GRZECZNY
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(szemkel)
Początkujący
W PIATEK byly moje urodziny.Wstalem o 9 i schodzilem po schodach z nadzieja ze zona przywita mnie prezentem złozy mi życzenia Niestety tak sie nie stalo ZAPOMNIALA Z TRUDEM DZIEN DOBRY ODPOWIEDZIALA.Mialem nadzieje ze choc dzieci beda pamietac jedyne co zrobily to powiedzialy ze chca kieszonkowe . Ach wyszedlem przygnebiony do pracy.Gdy wszedlem do biura sekretarka powiedziala usmiechnieta do mnie dzien dobry szefie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN SIEDZE JUZ W PRACY KILKA GODZIN,nagle sekretarka pyta czy pojdziemy na miasto cos zjesc uczcić to swieto Tego wlasnie potrzebowalem ,poszlismy na drinka do baru.Wracajac do biura sekretarka zaproponowała byśmy juz zostawili prace i poszli do jej mieszkania Kiedy weszlismy zdjęła płaszcz i powiedziala szefie jesli nie masz nic przeciwko ide do sypialni ale zaraz bede z powrotem Po kilku minutach wyszla spowrotem niosac ogromny tort urodzinowy razem z moja zona dziećmi współpracownikami śpiewajac STO LAT!!! A JA PO PROSTU SIEDZIAŁEM NA TEJ KANAPIE.... NAGI ZAKŁADAJĄC PREZERWATYWE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(szemkel)
Początkujący
Wiecie co blondynka robi w szambie? UKŁADA KLOCKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
szemkel napisał:
Wiecie co blondynka robi w szambie? UKŁADA KLOCKI
a wiesz kto był bohaterem wszystkich tego typu dowcipów
przed rokiem 1990
kiedy to zaczęto wprowadzać Political correctness
czyli poprawność polityczną
i przestano na murzyna mówić czarny, albo murzyn, tylko Afroamerykanin
no kto zastępował blondynkę jako wzorzec durnia
no śmiało
aha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Widzisz wszystko sie zmienia nawet kawaly.... Moze niedlugo na twoja "czesc" powstanie nowy synonim.... Do zdrajca, Judasz, Quisling etc. dojdzie dodatkowe slowo

I ludzie beda mowic o kims "A ten to taki jasta" i nie beda miec wtedy pochwal na mysli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Dariusz Bremer
(heisenerg28)
Wiking
dlaczego srający kot na pustyni robi wielkie oczy??
bo nie ogarnia kuwety
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:Widzisz wszystko sie zmienia nawet kawaly.... Moze niedlugo na twoja "czesc" powstanie nowy synonim.... Do zdrajca, Judasz, Quisling etc. dojdzie dodatkowe slowo I ludzie beda mowic o kims "A ten to taki jasta" i nie beda miec wtedy pochwal na mysli
HM ...
Bardzo mądre spostrzeżenie i o dziwo bez żadnych podtekstów Kapitalistczno - pracownisiowych .
---
Czyżbyś powoli , przestawiał się mentalnie na nową funkcję w niebieskich Mundurach ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok