Retier dajmy spokój, bez sensu. Gdzie jest moderator?? !!! Dziekuje Darkowi za rade i chciałabym potwierdzic, - tak ! chce na siebie zwrócic uwagę!! Czuje sie niedowartosciowana i wszelkimi wpisami na forum poprawiam sobie humor.
A tak na powaznie, to nie twierdze i nigdy nie twierdziłam ze wszystko wiem, nie jestem omnibusem. Ponad to, przemysl jeszcze raz swoja wypowiedz Darku. Bo to nie twoja sprawa ile czasu ktos poswieca dla forum. Gdyby nie ludzie , ktorzy sa tu czesto i odpowiadaja na pytania, radza i podsuwaja rozwiązania na naprawde trudne tematy, to reszta by sobie rady nie dała. Co do twojego przejrzystego posta na temat koncówki, to przypomnij sobie jak go edytowales, zeby naprawic wypowiedz. Poza tym nie zauwazyłam abys cokolwiek wniósł na forum, a rządania maiłes juz na "dzien dobry". Dla mnie, jesli ktos jasno nie potrafi sklecic o co mu chodzi, to jest uposledzony i koniec. Tu nie urząd, zeby ciągnąć za jezyk petenta. Nie sądze, aby ktos kto sam sobie nie potrafi poradzic, mógł mnie w jakikolwiek sposób pomóc. Ja nie potrzebuje pomocy w żadnych urzedach, u lekarza, ani w sklepie. Wszystko załatwiam sama. Miałam tu trudne chwile i owszem, pomogł mi ktos, ale to była zupełnie inna pomoc.
Ps. jesli chodzi o wiedze, to wiem dośc dużo, ale na szczescie nie wszystko.