Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
DorotaJ (1856 niezalogowanych)
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
niestety
samo polactwo
samo swiata obywatelstwo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: Skoro tak bardzo polactwo ci wadzi, to moze dolaczysz do reszty banderowcow: wiadomosci.onet.pl/swiat/ukrainscy-nacjo...skich-turystow/g7ll4 Oni juz zaczeli "napasc na polactwo" w sluzbie swoim szkopskim Pana i ich UE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
SENTI napisał:
jasta to pewnie twoja rodzina co ona tez pala agresja do Polakow jego niosl germanski bocian i do polskiej kapusty wypadl przypadkowo.Dlatego taki głąb.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
A mi Jasty toche żal. Kiedyś irytowały mnie jego posty itp, ale teraz doszłam do wniosku, ze mu współczuję. Wyobraźcie sobie jak bardzo życie musi go uwierać w dupę. Jak mocno zagubionym, niezrealizowanym, niespełnionym wkurwionym wewnętrznie człowiekiem musi być. Za tym musi stać jakaś smutna historia.Najprawdopodobniej słabe dzieciństwo, tułaczka po świecie, brak poczucia przynależności (co jest bardzo istotne w prawidłowym funkcjonowaniu człowieka), nie wiem co jeszcze kryje się w tej osobowości zwichrowanej. Nie trawi Polaków, a siedzi na polskim forum hm... sprzeczność sama w sobie, co chyba typowe dla ludzi skrajnie zagubionych. Jego aktywność na forum świadczy o ekstremalnym braku innych aktywności w życiu. Nawet jak w pracy siedzi, to napierdala kolejne tematy,więc nawet jego praca nie potrafi go na tyle wciągnąć, zaangażować, by na chwile zapomniał o tym fatalnym polaczkowym forum, na którym i tak się musi udzielać (sic!). przecież to smutne.
Jasta, nie wiem w jakim jestes wieku, ale może jeszcze kiedyś coś ci się uda, może kiedyś poczujesz satysfakcję z życia (bo póki co to satysfakcję czerpiesz najprawdopodobniej jedynie z jechania ludzi na forum. No chyba, że to jest szczytem twoich marzeń i do niczego już nie dążysz. Więc znowu - smutne to.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
maniakalnie napisał:
A mi Jasty toche żal. Kiedyś irytowały mnie jego posty itp, ale teraz doszłam do wniosku, ze mu współczuję. Wyobraźcie sobie jak bardzo życie musi go uwierać w dupę. Jak mocno zagubionym, niezrealizowanym, niespełnionym wkurwionym wewnętrznie człowiekiem musi być. Za tym musi stać jakaś smutna historia.Najprawdopodobniej słabe dzieciństwo, tułaczka po świecie, brak poczucia przynależności (co jest bardzo istotne w prawidłowym funkcjonowaniu człowieka), nie wiem co jeszcze kryje się w tej osobowości zwichrowanej. Nie trawi Polaków, a siedzi na polskim forum hm... sprzeczność sama w sobie, co chyba typowe dla ludzi skrajnie zagubionych. Jego aktywność na forum świadczy o ekstremalnym braku innych aktywności w życiu. Nawet jak w pracy siedzi, to napierdala kolejne tematy,więc nawet jego praca nie potrafi go na tyle wciągnąć, zaangażować, by na chwile zapomniał o tym fatalnym polaczkowym forum, na którym i tak się musi udzielać (sic!). przecież to smutne.
Jasta, nie wiem w jakim jestes wieku, ale może jeszcze kiedyś coś ci się uda, może kiedyś poczujesz satysfakcję z życia (bo póki co to satysfakcję czerpiesz najprawdopodobniej jedynie z jechania ludzi na forum. No chyba, że to jest szczytem twoich marzeń i do niczego już nie dążysz. Więc znowu - smutne to.
...szczyt ambicji i szczyt jego mozliwosci. (maniakalnie)-w pelni sie z Toba zgadzam.Milego popoludnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zabolalo pasozytow
ale sie pluja teraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
SENTI napisał:
w zupelnosci sie zgadzam z przedmowca , w sumie moje wyobrazenie o Jasta jest miej wiecej takie
pelen agresji zagubiony czlowiek zyjacy w ciaglej obsesji ktora zjada go od srodka kazdego dnia !!!miota sie biedny w swym malym swiecie ................
...sam.bez przyjaciol,bez nikogo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
moje plemię tutaj śmiało kroczy w przyszłość
tu mój ród
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Pewien jestes jasto?

A to nie jest jakis twoj krewny opisywany w tym temacie: wiadomosci.onet.pl/swiat/komsomolska-pra...yl-swoja-twarz/jjlqg ??

Tyle ze on to swoje poglady realizuje na zywo, a ty jasto jedynie na forum.... Lecz wiadomo na forum bezpieczniej. Bo wiemy co sie stalo z banderowcami po 2 Wojnie Swiatowej. A i Banderze sie nieupieklo mimo ze do swoich szkopow uciekl porzucajac swoich ludzi.

PS. Dla niewiedzacych jak skonczyli banderowcy kiedys: blagin-anton.livejournal.com/341652.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok