Ja nie wiem jaką trzeba być matką... żebym jeszcze mogła wkleić Wam szmatkę
... proszę...rąbek mojej prywatności ,dotyczący w/w tematu i tylko założycielki..
Grzeb ,wycieraj ślinę Lindemans Janin i Wam podobni.. bo nikogo tak nie interesuje moja PRYWTNOŚĆ jak WAS ,może coś wyłuskacie jeszcze przeciw mojej osobie...z życia ...założycielki...
Mnie nie pytaj, ja juz napisalam, ze dla mnie jestes skonczona...Zapytaj siebie. Tonie moje zycie i nie moja rodzina jest na tepecie forow dyskusyjnych, to twoja zasluga. Wiec pytaj siebie, czy jestes zadowolona
Dzień dobry.
Mam pokój do wynajęcia 15 m2
Lokalizacja Oslo Vollebekk
Do metra 5min i do sklepów 5 min
Cena to 6200 nok w tym wszystkie medja
Telefon kontaktowy. 93806163 Krzysztof
Lindemans napisał: Mnie nie pytaj, ja juz napisalam, ze dla mnie jestes skonczona...Zapytaj siebie. Tonie moje zycie i nie moja rodzina jest na tepecie forow dyskusyjnych, to twoja zasluga. Wiec pytaj siebie, czy jestes zadowolona
Dla mnie to Ty jesteś skonczona.
..bo dla Ciebie i Tobie podobnym, choćbym wskazała każdy dzien swojego życia ,to zawsze tacy jak Ty znajda i się czepna mojej osoby personalnie, a nie samej np.założycielki kiedy kilka m-cy wcześniej wychodziła z objeć moich ,gdyż wystarczy hasło "pozazycie"
Jak już się zaspokoiłaś to mogę usunąć ZDJĘCIA ,bo tylko TY NAJBARDZIEJ BYŁAŚ ZAINTERESOWANA do ..aż godz. 1:22
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.