@buu Zazwyczaj gdy czlowiek mysli o jakims Rodionie to na mysl przychodzi ruski kompozytor, bohater powiesci "Zbrodnia i Kara" lub zawodnik BATE Borysow Rodionow (na ktorego mawiaja Rodion co niektorzy ichniejsi kibice).
Ale skoro ty to napisalas to zapewne chodzi ci o jakies pojecie wymyslone przez twojego ulubionego giermanskiego Psychiatre, zwolennika "wujka Adolfa". Z mysla o tym jaka wage przykladasz do wygladu i zdrowia itp. to byc moze blisko ci do idei narodowego socjalizmu? Giermancy wtedy tez mowili jaki wyglad jest wazny jak zwykle hipokrytycznie gdy spojrzec na wyglad Adolfa i Goebbelsa. Czy chociazby 150 kg morfinika Göringa.
Pozatym piszac iz "typu wygladu nieda sie zmienic" popelniasz blad i niesledzisz nowoczesnej technologii. O czyms takim slyszalas:
en.wikipedia.org/wiki/AICA_ribonucleotide lub
en.wikipedia.org/wiki/GW501516 ? A to juz od dawna istnieje.
Lecz zapewne wedlug ciebie wszystko powinno sie odbywac "tradycyjnie": czyli proletariusz dres korzystajacy z socjalizmu myslacy ze jest prawicowcem i pakujacy codziennie na silowni zazywajac metanabol?
Ja nieprzykladam wagi do fizycznej prezencji dyskutujacych i wlasnie dlatego niechcialo mi sie wpisywac kim jestem (chociaz jak ktos bardzo chcial wiedziec nie musial wcale robic prowokacji za pomoca falszywego profilu lub podstawionej proletariuszki, nie musial takze duzo myslec by rozwiazac zagadke w temacie 500k. Wystarczylo spojrzec na post z filmikiem z imprezy w Bergen i obejrzec sobie filmik oraz posluchac co mowia norski

) aby dyskutujacy mogli skupic sie na dyskusji a nie na fizycznej prezencji zwlaszcza iz wiekszosc nie ma odwagi prawdziwego profilu wstawic czy sie przedstawic.
Aha i wlasnie na jakiej podstawie przedstawiasz te swoje "diagnozy aparycji fizycznej" ? Na podstawie tego co napisal/powiedzial giermanski psychiatra?