Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Aleksander Reis hubert kwiat J W ssss s Pawel Danek cysiek33 John Born Adamz Langhus marek.marek.marek Mizio ….. (16390 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Mam nadzieje ze napisalas to ironicznie iz nikt nie podwazy Freuda

Lecz na wszelki wypadek: pl.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freud gdyby ktos w to uwierzyl niech przeczyta czesc pod tytulem "Krytyka Freuda".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Mam nadzieje ze napisalas to ironicznie iz nikt nie podwazy Freuda

Lecz na wszelki wypadek: pl.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freud gdyby ktos w to uwierzyl niech przeczyta czesc pod tytulem "Krytyka Freuda".

Krytyka prac i teorii to codziennosc pracy naukowej. Tak jest i juz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Calkiem mozliwe lecz im wiecej "psychologow" tym wiecej teorii do tego dochodza jeszcze "hobby psycholodzy" i ich jeszcze "ciekawsze" teorie lub analizy tworzone w oparciu o strzepki informacji W kazdym badz razie nikt nie moze uznac teorii Freuda za niepodwazalne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Calkiem mozliwe lecz im wiecej "psychologow" tym wiecej teorii do tego dochodza jeszcze "hobby psycholodzy" i ich jeszcze "ciekawsze" teorie lub analizy tworzone w oparciu o strzepki informacji W kazdym badz razie nikt nie moze uznac teorii Freuda za niepodwazalne.

Nalezy jeszcze dodac psychologow po polskich szkolach wyzszych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Imperator1988 napisał:

no i naturszczyków
oraz parapsychologów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Impek pisałeś wcześniej o wulgaryzmach tutaj, pewnie chodziło ci m.in. o mnie Nie mam szacunku dla takich ludzi jak ty i to dlatego. Wiele razy czytałem twoje wypracowania tutaj o tym w jaki sposób bedziesz traktował swoich pracowników, wyśmiewałeś sie nawet z hydraulików itd nawet w tym wątku pisząc że w twoim biznesie"polskie pracownisie"...
Tym sie różnimy bo Ja mam pewne zasady i szanuje ludzi kim są a nie jaki mają zawód i ile na koncie
Jesteś zwykłą gnidą i zarozumiałym bucem, pomimo 12-tu stron w tym wątku dalej piszesz o proletariuszach, macierewiczach...
tego się czytać nawet nie chce co ty tworzysz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
Imperator1988 napisał:

I otóż to....dodac psychologow po polskich szkolach wyzszych...

Nie podważam człowieka, który miał ogromną wiedzę, ale Fanką nie jestem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Gdybys czytal dokladnie to doczytalbys sie ze pisalem "pracownisie" a ze akurat firme zaloze w Polsce to moze i wiekszosc bedzie Polska. A co do hydraulikow to chodzilo o takiego jednego ktory za bardzo sie wymadrzal wiec trzeba go bylo uswiadomic co tak naprawde robi bo z tego co pisal nie wynikalo iz byl calkiem tego swiadom.

Ja jestem kapitalista i szanuje dobra materialne oraz ludzi ktorzy potrafia je docenic. Dobra materialne sa ograniczone a ludzie w niektorych czesiach swiata nadal rozmnazaja sie jak kroliki i niestanowia sami w sobie zbytniej wartosci. Nawet dobrodziej proletariuszy (to przez niego powstaly w XX wieku wszelkie socjalistyczne wypaczenia, z przerazenia Europy a nawet USA na mysl o "raju proletariuszy" komunizmie) byl co do tego zgodny ze proletariusz jako pojedyncza jednostka jest malo wart w stosunku do dobr materialnych. Pewnie proletariusze juz sie szykuja odwiedzic swego dobroczynce w mauzoleum, podziekowac za socjalistyczne wypaczenia praw rynku i natury
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
...nie chce mi sie szukać ale wszyscy wiedzą że jesteś zarozumiałym bucem i nikomu nie życze takiego szefa jak ty w przyszłości. Zrozum wreszcie że pieniądze to nie wszystko a ambicje w życiu to nie to samo co stan konta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok