Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:za to Białoruś i Ukraina muszą importować świństwo z Polszy
bo tanie
nic to, że nasycone antybiotykami i zmieloną padliną, ale tanie
nawet jak ukraiński dozór sanitarny odkrył nieludzkie zawartości antybiotyków w polskim mięsie
to ichnie gazety napisały, cóż i tak trzeba kupować, bo taniej nigdzie w pobliżu nie ma
dobre bo tanie

Białoruś sprowadza z tej ZNIENAWIDZONEJ POLSKI Żywność ...!!! .
---
O LUDZIE Mili ...
Przecież Ich Najwyższy rangą OBOROWY jest specem od Kołchozów ...!!!
Mają podobną ziemię do Polskiej ... !!!
---
Jak Im Polskie mięso BE , to niech sami sobie hodują ...
Ja do każdej Porcji mięsa wysyłanego na Białoruś dodawał bym Specjalne antybiotyki powodujące nieodwracalną Uległość Polityczną Od Polski ...
---
UKRAINA podobnie , ba ma nawet lepsze ziemie od Naszych , Tylko Hołota nie potrafi z tego dobra korzystać ...
---
Nie na darmo Stalin zrobił przepierkę w latach 30 .
---
Niech teraz cierpią , za Banderowców , UPA i Inne Mordy Na Polakach ... !
Moim zdaniem Do tych dwóch krajów Polska powinna eksportować NAJGORSZE GÓWNO jakie tylko się DA ...!

no i tak się akurat dzieje
około 60% mięsa eksportowanego z Kraju Nadwiślańskiego trafia na Białoruś, a poniżej 30% na Ukrainę
Rosja i inni biorą minimalne ilości
resztą żrą polskie ludzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
za Bugiem konfiskuja polskie tiry bo zauwazyli na miesie ,ze Polacy na importowane z zachodu mieso naklejaja polskie metki
a jak wzieli na badania to sie swiecilo i jeszcze im ucieklo z mikroskopu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a jak polska świnia ma niemiecki paszport , nie piła i nie ćpała , nie zjadła tych tabletek z chemią to czy jasta ją zje ??? NIE ! bo z pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a jak polska swinia ma jesc tabletki jak ralnicy nie maja pieniedzy bo kredyty splacaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
a jak polska swinia ma jesc tabletki jak ralnicy nie maja pieniedzy bo kredyty splacaja
na oszustwo zawsze się w Polszy miedź znajdzie
Antybiotykami szpikowane są wszystkie zwierzęta hodowlane. Od drobiu po trzodę chlewną. Antybiotyki dodawane są do paszy. Dzięki temu krowy czy świnie nie chorują i rosną szybciej, rosną też zyski hodowców. Tyle że ludziom, którzy jedzą mięso z takich zwierząt grozi niebezpieczeństwo!
Pazerni rolnicy podają antybiotyki, gdy zwierzęta są zdrowe. By stymulować ich wzrost, a co za tym idzie więcej zarobić. Tych ludzi nie interesuje, że działają niemal jak terroryści. W konsekwencji może za kilkadziesiąt lat dojść do sytuacji, że na ludzi antybiotyki przestaną działać. Wtedy nawet niegroźna infekcja może się stać śmiertelnym zagrożeniem!
www.fakt.pl/Antybiotykami-szprycowane-sa...tykuly,216744,1.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to kulturysci tez antybiotyki biora?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
dlatego świnina i dobre wędlinki są sprowadzane z Danii i Tysklandu
drogie ale pyszne
za to Białoruś i Ukraina muszą importować świństwo z Polszy
bo tanie
nic to, że nasycone antybiotykami i zmieloną padliną, ale tanie
nawet jak ukraiński dozór sanitarny odkrył nieludzkie zawartości antybiotyków w polskim mięsie
to ichnie gazety napisały, cóż i tak trzeba kupować, bo taniej nigdzie w pobliżu nie ma
dobre bo tanie
www.google.no/search?client=opera&q=...&channel=suggest


w niemczech schab kosztuje 2 euro wiem bo siostra tam mieszka w Polsce 18 zł ,jak się jedzie przez Danię to tak wali odchodami ,że te świnie pierwsze by bez antybiotyków padły .
Jeśli schab się dobrze ubija to znaczy,że naszpikowany E
to samo przy wyborze mięsa ,ten duży różowy schab jest naszpikowany E.

taki ładny jest w tesko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
EVIL napisał:


w niemczech schab kosztuje 2 euro wiem bo siostra tam mieszka w Polsce 18 zł ,jak się jedzie przez Danię to tak wali odchodami ,że te świnie pierwsze by bez antybiotyków padły .
Jeśli schab się dobrze ubija to znaczy,że naszpikowany E
to samo przy wyborze mięsa ,ten duży różowy schab jest naszpikowany E.

taki ładny jest w tesko

w Norwegii schab kosztuje 45 koron i na pewno lepszy niż polski
ale szynka niemiecka to delicjozum
przy niej polska nie poleży, nie postoi
Szynka szwarcwaldzka (niem. Schwarzwälder Schinken) – rodzaj niemieckiej, surowej, wędzonej na zimno szynki wytwarzanej z udźców wieprzowych tradycyjnymi metodami w specyficznym klimacie na terenie Szwarcwaldu. To co nadaje tej szynce niepowtarzalny smak to specjalny dym używany do wędzenia, o którym stanowi specjalna mieszanka z szyszek, kolek i wiórek świerkowych. Po uwędzeniu szynka dojrzewa jeszcze 3-4 tygodnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
EVIL napisał:


w niemczech schab kosztuje 2 euro wiem bo siostra tam mieszka w Polsce 18 zł ,jak się jedzie przez Danię to tak wali odchodami ,że te świnie pierwsze by bez antybiotyków padły .
Jeśli schab się dobrze ubija to znaczy,że naszpikowany E
to samo przy wyborze mięsa ,ten duży różowy schab jest naszpikowany E.

taki ładny jest w tesko

w Norwegii schab kosztuje 45 koron i na pewno lepszy niż polski
ale szynka niemiecka to delicjozum
przy niej polska nie poleży, nie postoi
Szynka szwarcwaldzka (niem. Schwarzwälder Schinken) – rodzaj niemieckiej, surowej, wędzonej na zimno szynki wytwarzanej z udźców wieprzowych tradycyjnymi metodami w specyficznym klimacie na terenie Szwarcwaldu. To co nadaje tej szynce niepowtarzalny smak to specjalny dym używany do wędzenia, o którym stanowi specjalna mieszanka z szyszek, kolek i wiórek świerkowych. Po uwędzeniu szynka dojrzewa jeszcze 3-4 tygodnie.


to ten za 45 nok co się tak dobrze ubija ,
no i jak ładnie zapakowana ta szynka w biedronce są identyczne i nawet maja chorizo z dalekiego kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ta lukowata ciagnaca sie podeszfa
na wpol zgnite wyschniete na wior miecho
zimnowedzone no wrzuca jedna galazke swirka na dzien i kisnie to w tym dymie
bo nawet komina nie ma w tych wedzarniach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok