Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Szymanski Gosha Polowa Sławomir Bołoz (5950 niezalogowanych)
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
donwasyl napisał:
Potwierdza sie moja teoria,ze dzieki takim osobnikom jak @flink,czy @kawka Polacy maja jak najgorsza opinie w Norwegii!

ooooooooooo panie

czy moze wyjasnic mi dlaczego mnie do tego tez mieszasz????

ile razy mielismy okazje wymienic zdanie trzy ???? moze cztery ????????
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
alexkawa napisał:
Andre ved mark napisał:
alexkawa to nawet na hejtera się nie nadaje ....jedynie na pajaca co miał w awatarze albo to co pod psem zwisa

no Ty to najwyzje mozesz psu ciagnac P

Ty sie AlexSrawa kawy napij, bo popuścisz rozwolnienie ze strachu, że ci po owłosionych udach sreka pocieknie, nienawistna istoto z postalinowskiego buszu - wstawiam ci minusa, to już postanowione!
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
alexkawa napisał:
Andre ved mark napisał:
alexkawa to nawet na hejtera się nie nadaje ....jedynie na pajaca co miał w awatarze albo to co pod psem zwisa

No w tym zdaniu to już nuuuudą zawiało, jeśli to nie za trudna fleksyjnie dla ciebie forma gramatyczna - bo ciągle o tym psie - fater to twój?
[
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Ping napisał:

wstawiam ci minusa, to już postanowione!

od razu humor mi się poprawił.
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
donwasyl napisał:
Potwierdza sie moja teoria,ze dzieki takim osobnikom jak @flink,czy @kawka Polacy maja jak najgorsza opinie w Norwegii!

Pewnie masz rację, ale ską taki układ.... dla kasy na kawe Kawa zrobi wszystko?
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
alexkawa napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Andre ved mark napisał:

No w tym zdaniu to już nuuuudą zawiało, jeśli to nie za trudna fleksyjnie dla ciebie forma gramatyczna - bo ciągle o tym psie - fater to twój?
[

poszukaj odpowiedniego filmu, zrozumiesz... ale sadze, ze wyzwanie przerasta P

A może za tydzień napiać jak przez ciebie kablu człowiek trzy miesiące był w SPA?
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
...
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
alexkawa napisał:
giovi2 napisał:
Ping napisał:

buahahahah
erekcja z powodu minusowania na patologicznym serwisie? grubo musze zadzwonic do Profesor Beisert i zapytac, czy maja juz na to, jakas nazwe

Źle mnie zrozumiałeś, rozbawił mnie fakt, że ludzie bawią się w takie rzeczy i jeszcze traktują to nad wyraz poważnie.
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
alexkawa napisał:
Ping napisał:
donwasyl napisał:

Pewnie masz rację, ale ską taki układ.... dla kasy na kawe Kawa zrobi wszystko?

mysl warta Nobla ;]

Ewentualnie, niedługo, jeśli pozwolisz, to powspominamy, jak Polaków na kasę żeś kręcił kafelkarzu? Może ci się bojówko lewacka przypomni pazerność na kasę bezwstydna.
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
alexkawa napisał:
giovi2 napisał:
alexkawa napisał:
giovi2 napisał:
Ping napisał:

buahahahah
erekcja z powodu minusowania na patologicznym serwisie? grubo musze zadzwonic do Profesor Beisert i zapytac, czy maja juz na to, jakas nazwe

Źle mnie zrozumiałeś, rozbawił mnie fakt, że ludzie bawią się w takie rzeczy i jeszcze traktują to nad wyraz poważnie.

no to cofam ale wylkacznie w Twoim kierunku bo teza z erekcja dzial, gdyz ktos czerpie seksualna przyjemnosc z cisniecia w ten guzikD

a do TC: nara. dojezdzam na miejsce i musze spierdalac z ciaponguP

AlexKawa ręce trzęsą ci się przy pisaniu, jak wtedy, tej dziewczynie... weź cobie wieczorem na padaczkę clonazepam i nie gniewaj się na prawdę - wiem, że cie boli ale cie wyzwoli jak twojego idola Stalina. Buziaczki dla ciebie.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok