Ping napisał:
Lindemans napisał:
Ping napisał:
Lindemans napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
donwasyl napisał:
Potwierdza sie moja teoria,ze dzieki takim osobnikom jak @flink,czy @kawka Polacy maja jak najgorsza opinie w Norwegii!
Pewnie masz rację, ale ską taki układ.... dla kasy na kawe Kawa zrobi wszystko?
mysl warta Nobla ;]
Ewentualnie, niedługo, jeśli pozwolisz, to powspominamy, jak Polaków na kasę żeś kręcił kafelkarzu? Może ci się bojówko lewacka przypomni pazerność na kasę bezwstydna.
o kurwa
D
hahahah
ale odjechales
taplaj sie dalej w urojeniach
Proszony byłeś o kulturalne wypowiedzi - ten temat po to jest - tak to rozumiem - od nas forumowiczów dla ciebie trola.
Badz tak laskaw mowic tylko za siebie, a nie w imieniu forumowiczow. Jakis Ping, czy inna pingowa, niech nie wypowiada sie w imieniu forumowiczow
Ja np. nie zycze sobie, zeby ktos Twojego pokroju, czy innego dzisiejszego konfidenta (namnozylo sie tych lewych kont
) wypowiadal sie w moim imieniu.
...to zobacz ile masz minusów, jak cibeie forumowicze popierają, zawodówkę mechaniczną kończyłeś, że liczyć nie umiesz?
Tumanie nieciosany
Minusow mam tyle, ile jeden debil i jego lewe konta mialy ochote napstrykac
Moze mi jeszcze ze 2 tysiace dolozyc, pomozesz mu ?
A teraz, jelopku, rozwin swa gleboka mysl o mojej rzekomej mechanicznej zawodowce 
Umieram z ciekawosci, na sama mysl, jak napiszesz, jakie to przeslanki naprowadzja cie na takie genialne odkrycia ? 
twoja głupota i zapach zapoconej bielizny (pamiętaj: żółtym do przogu, brązowym do tyłu... a teraz idę już spać, bo ja w weekendy pracuję, dobranoc przyjacielu
Jak juz sie wyspisz, jelopie, to moze urodzisz cos na forum, co pozwoli miec nadzieje, ze nie jestes takim tumanem, jak do tej pory pokazales

. Tylko nie zapomnij, ktorego figuranta masz zalogowac i z ktorego lewego konta masz napisac. Najlepeij zapisz to sobie gdzies
Przyjaciol, to poszukaj wsrod takich jak ty. Dla mnie, nie lapiesz sie nawet w kategorii dalekiego znajomego, a tobie przyjazn chodzi po pustej glowie
Natta, ciemniaku od tanich prowokacji