Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Szymanski Gosha Polowa Sławomir Bołoz (5955 niezalogowanych)
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
alexkawa napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
donwasyl napisał:
Potwierdza sie moja teoria,ze dzieki takim osobnikom jak @flink,czy @kawka Polacy maja jak najgorsza opinie w Norwegii!

Pewnie masz rację, ale ską taki układ.... dla kasy na kawe Kawa zrobi wszystko?

mysl warta Nobla ;]

Ewentualnie, niedługo, jeśli pozwolisz, to powspominamy, jak Polaków na kasę żeś kręcił kafelkarzu? Może ci się bojówko lewacka przypomni pazerność na kasę bezwstydna.

o kurwaD
hahahah
ale odjechales
taplaj sie dalej w urojeniach
haha jæ sie dziś dowiedziałem na forum z lewego konta tego impotenta gabriela że jestem damskim bokserem argument pokroju *twoja matka daje dupy* mówiąc do 80letniej kobiety w kolejce sklepowej bo mi sie jej buty nie spodobały kurwa kto tych ludzi splodzil....
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
alexkawa napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
donwasyl napisał:
Potwierdza sie moja teoria,ze dzieki takim osobnikom jak @flink,czy @kawka Polacy maja jak najgorsza opinie w Norwegii!

mysl warta Nobla ;]

Ewentualnie, niedługo, jeśli pozwolisz, to powspominamy, jak Polaków na kasę żeś kręcił kafelkarzu? Może ci się bojówko lewacka przypomni pazerność na kasę bezwstydna.

o kurwaD
hahahah
ale odjechales

Proszony byłeś o kulturalne wypowiedzi - ten temat po to jest - tak to rozumiem - od nas forumowiczów dla ciebie trola.
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
donwasyl napisał:

mysl warta Nobla ;]

o kurwaD
hahahah
ale odjechales

Proszony byłeś o kulturalne wypowiedzi - ten temat po to jest - tak to rozumiem - od nas forumowiczów dla ciebie trola.

Badz tak laskaw mowic tylko za siebie, a nie w imieniu forumowiczow. Jakis Ping, czy inna pingowa, niech nie wypowiada sie w imieniu forumowiczow Ja np. nie zycze sobie, zeby ktos Twojego pokroju, czy innego dzisiejszego konfidenta (namnozylo sie tych lewych kont ) wypowiadal sie w moim imieniu.
Zgłoś wpis
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Nowo pozakladane profile,

a moze to swiezo powolana Armia Admina, probujaca odbudowac dobre imie swojego pana
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a moze to swiezo powolana Armia Admina, probujaca odbudowac dobre imie swojego pana

admin to patrzy na pingi na serwerze

to raczej te z jukeju z komunikatywnym angielskim
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
flink napisał:

...do Cebie nic nie mam, więc pisz co chcesz przecież, w miarę bez przekleństw.
Zgłoś wpis
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
haha jæ sie dziś dowiedziałem na forum z lewego konta tego impotenta gabriela że jestem damskim bokserem argument pokroju *twoja matka daje dupy* mówiąc do 80letniej kobiety w kolejce sklepowej bo mi sie jej buty nie spodobały kurwa kto tych ludzi splodzil....

jaka kultura wypowiedzi damski bokser
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
alexkawa napisał:

arbiter elegancji taplacjacy sie, w teoriospiskowych halucynacjach... z pewnoscia ciekawe dla klinicystyD

tee ...sieroto . dopiero kiedyś tam napisałeś że masz tu misje tzw uświadamiania ....to jest ta misja co cię do dna ciągnie ?
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
donwasyl napisał:

mysl warta Nobla ;]

o kurwaD
hahahah
ale odjechales

Badz tak laskaw mowic tylko za siebie, a nie w imieniu forumowiczow. Jakis Ping, czy inna pingowa, niech nie wypowiada sie w imieniu forumowiczow Ja np. nie zycze sobie, zeby ktos Twojego pokroju, czy innego dzisiejszego konfidenta (namnozylo sie tych lewych kont ) wypowiadal sie w moim imieniu.

...to zobacz ile masz minusów, jak cibeie forumowicze popierają, zawodówkę mechaniczną kończyłeś, że liczyć nie umiesz?
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
flink napisał:

W tak tragicznie nieudolny i blazenski sposob ?
Nie twierdze, ze nic na swiecie nie jest w stanie mnie zaskoczyc, ale jesli tak by bylo, to spasc z krzesla za malo
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok