Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Szymanski Gosha Polowa Sławomir Bołoz (5955 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
gdzie ty tu masz przeklerństwa? Pokaż chociaż jedno profesorze Miodku.
Ping raczej jest zatroskany o twoją higienę intymną po pracy i grzech kompulsywnego onanizmu.... ta jego troska tak ciebie wzrusza? Pruderyjny jesteś jak całe twoje tutejsze komando faszystowskie.
Teraz jadę do pracy. Do Os, ale nie pisz za moimi plecami lewiacki patrioto i tchórzu. Poczekaj na mnie.

jakie bojowki antyfaszystowsckie wkroczyly na forum jeszcze nas zagazuja
albo do obozow powysylaja
normalnie antifa i pokolenie gender
przypisuja innym cechy hermafrodyty no bo w koncu plec jest tylko wyborem
Zgłoś wpis
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Kons napisał:
AlexKawa napisał:

Przepraszam.

....OK, w takim razie temat uważam za zamknięty.
Cieszę się, że znalazłam, po burzliwej dyskusji zrozumienie, naprawdę.

WTF??????????????
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Ja kurwa wymiękam i pierdole aż żal to czytac od początku, siedzą kurwa zjeby na zjebanym forum i pretensje mają bo nie idzie po ich mysli...
a wypierdalać na inne norwesko-Polskie kulturalne forum, np. do zyzaka, podać zjebom linka? tam jest kulturalnie i miło
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ping napisał:
Lindemans napisał:
Wielebny Ping pong, mial isc juz spac, ale postanowil jeszcze naprawic forum MN i pokazac jakim "jezykiem milosci" bedzie forumowiczow nauczac :

Taki przemily, pozbawiony przeklenstw i wulgaryzmow liscik na PW mi dostarczyl :

"....sarkazmu nie rozumiesz sromie starej baby zaśmierdły śledziami, myj się pod napletkiem i konia nie wal tak intensywnie, bo ci się fallus urwie?"

Normalnie az sie wzruszylam ....

...a gdzie ty tu masz przeklerństwa? Pokaż chociaż jedno profesorze Miodku.
Ping raczej jest zatroskany o twoją higienę intymną po pracy i grzech kompulsywnego onanizmu.... ta jego troska tak ciebie wzrusza? Pruderyjny jesteś jak całe twoje tutejsze komando faszystowskie.
Teraz jadę do pracy. Do Os, ale nie pisz za moimi plecami lewiacki patrioto i tchórzu. Poczekaj na mnie.

Niby jak, tumanku, mam ci pokazc chociaz jedno przeklenstwo, skoro wyraznie napislam ( patrz pogrubienie), ze liscik jest pozbawiony przeklenstw

W kwestii mojego wzruszenia, tumanku, to juz ci wyjasniam : to wlasnie byl sarkazm Teraz juz rozumiesz ? Tak to jest, jak prosci ludzie zabieraja sie za uzywanie slow, znaczenie ktorych zupelnie nie rozumieja

Rozne "objawienia" sie zdarzaly na forum MN. Ty, tumanku, do zbyt oryginalnych prowokatorow nie nalezysz, choc zapewne zakladales, ze tak wlasnie bedzie. Nie martw sie,jeszcze pewnie nie raz zrobisz z siebie idiote
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Kons napisał:
AlexKawa napisał:

Przepraszam.

co za manipulacja gdzie on to napisal i kiedy ?
klamstwo w czystej postaci
Joseph Goebbels sie tak nie zachowywal
Urban i Kopacz sie moga uczyc
Zgłoś wpis
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
patim napisał:
Kons napisał:
AlexKawa napisał:

Przepraszam.

co za manipulacja gdzie on to napisal i kiedy ?
klamstwo w czystej postaci
Joseph Goebbels sie tak nie zachowywal
Urban i Kopacz sie moga uczyc

dokladnie znamy AlexKawe o tyle o ile , hehe ale chyba na tyle zeby nie wierzyc w ta bzdure
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wrzucilem w wyszukiwarke Przepraszam.
przejrzalem 3 lata
AlexKawa tego nie napisal

to nie wiara to pewnosc ja to wiem

jakies lewackie metody
trzeba jej dac minusa
Zgłoś wpis
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
@alexczkawka
Nigdy nie bylem na forum Frondy ani Discopolo.
Natomiast Ty wiem gdzie moglbys wrocic.Do swojej patologocznej rodziny,od ktorej uciekles do Norwegii i teraz odreagowujesz na M.N.
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
twoi podopieczni z kraju nad wisłą mają przeje\bane w norge podaj namiary firmy żeby przypadkiem nie trafili do obozu ALEXKAWA MACHT FREI
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
trzeba ci jakieś wysłać !!
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok