Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grafiria Gøy (3473 niezalogowanych)
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
Czlowieku jestem tutaj 5 lat i Ty mi bedziesz mowil o jakims podrozowazniu??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
Bylem w konsulacie przepisy sie zmienily to nie to samo co kiedys bylo... albo czekasz na paszport3 miesiace albo cos zaczynasz w inny sposob myslec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Jachimowicz87 napisał:
Czlowieku jestem tutaj 5 lat i Ty mi bedziesz mowil o jakims podrozowazniu??

Podroz zwana peregrynacja czyli przemieszczanie sie z jednego miejsca w drugie. Uwazam, ze odleglosc Norwegia-Polska jest wystarczajaca, aby nazwac to podroza.

PS
Ja jestem krocej, bo tylko dwa lata Wygrales...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Jachimowicz87 napisał:
Czlowieku jestem tutaj 5 lat i Ty mi bedziesz mowil o jakims podrozowazniu??o qrwa aż 5 lat? weteran z ciebie w dupe yebany i nie wie czy dokumenty sie w bydłowozie pokazuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
AndersB napisał:
Jachimowicz87 napisał:
Czlowieku jestem tutaj 5 lat i Ty mi bedziesz mowil o jakims podrozowazniu??o qrwa aż 5 lat? weteran z ciebie w dupe yebany i nie wie czy dokumenty sie w bydłowozie pokazuje...

Idioto moze nigdy wczesniej nie jezdzilem autobusem ani samochodem? Wiec skad mam wiedziec?!?! Czlowieku skad Ty sie urwales to ja niewiem. Nie zapytasz wczesniej tylko sugerujesz odpowiedz dla Mnie to debilizm niewiem co Ty o tym sadzisz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
podobno jak się idzie na piechotę to nic nie sprawdzają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Jachimowicz87 napisał:
AndersB napisał:
Jachimowicz87 napisał:

Idioto moze nigdy wczesniej nie jezdzilem autobusem ani samochodem? Wiec skad mam wiedziec?!?! Czlowieku skad Ty sie urwales to ja niewiem. Nie zapytasz wczesniej tylko sugerujesz odpowiedz dla Mnie to debilizm niewiem co Ty o tym sadzisz

5 lat w Norwegii , nie dosc ze nie wiesz gdzie informacji szukac to jeszcz nie wiesz chyba jak sie zachowac na slawnym forum MN no i nie znasz glownych uzytkownikow tego forum

to taka podpowiedz zebys nie opierdalal wszystkich z gory , bo sa tu rowniez bardzo pomocni uzytkownicy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
w twoim przypadku to tylko google

bo juz mi sie niechce pisac jak wrocic do Ojcyzny w 2 dni bez dokumentow i to calkowicie legalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
flink napisał:
Jachimowicz87 napisał:
AndersB napisał:
Jachimowicz87 napisał:

5 lat w Norwegii , nie dosc ze nie wiesz gdzie informacji szukac to jeszcz nie wiesz chyba jak sie zachowac na slawnym forum MN no i nie znasz glownych uzytkownikow tego forum

to taka podpowiedz zebys nie opierdalal wszystkich z gory , bo sa tu rowniez bardzo pomocni uzytkownicy

Sluchaj probowalem juz wszystkiego ambasada nic nie moze , tzn moze przyjac wniosek z oplata paszportowa jedynie tyle i czas oczekiwania ok 3 miesiecy, wszystkiego juz probowalem, wiec sie nie dziw ze jak ktos pisze jakies bzdury wyssane z palca cos o przemycaniu czy innego typu, nie znasz dokonca sytuacji, nie jestes na moim miejscu wiec chyba troche racji mam co do tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
patim napisał:
w twoim przypadku to tylko google

bo juz mi sie niechce pisac jak wrocic do Ojcyzny w 2 dni bez dokumentow i to calkowicie legalnie

Rozmawialem z wieloma ludzmi ktorzy ostatnio jechali autokarem z Oslo do Pl i mowia ze nie sprawdzali dokumentow zadnych ani w autobusie ani na promie ani na granicy. Wiec trzymam sie tego ze sie jakos uda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok