Tomek1986 napisał:
Dziękuję. O taką odpowiedź między innymi mi chodziło. I mam jeszcze pytanie, czy ten Terenowy Urząd Techniczny zatwierdzi zbudowany dom bez paragonów za materiały, z którego został zbudowany?czy interesuje go,skąd wziąłem materiały?Powiedzmy,że nie będę sprzedawał takiego domu,tylko wynajmował,więc Skatt sie mnie raczej nie powinien czepić,jeśli dobrze rozumiem.
KULA MILCZY jak zaklęta ...
---
To może Ja ... spróbuję coś sprokurować w Jej zastępstwie ...
może akurat będzie jak trzeba ...
---
---
Urząd Techniczny jak nazwa głosi ... zajmuje się stroną konstrukcyjną i bezpieczeństwem Obiektu oraz innymi duperelami ...
---
Jeżeli można się kogokolwiek i czegokolwiek obawiać w NORGE ... ! .
To tylko sąsiadów i Skatt .
---
Sąsiedzi donoszą ... !
Skatt sprawdza ... !
---
Ostatnio był artykuł jak Norweg musiał zapłacić ponad 100 tys nok grzywny , bo zatrudnił brygadę na dziko , jednocześnie stosował niedozwolone stawki za godzinę w budownictwie ...
Szef tej brygady też dostał po dupie ... ! .
---
Nie wiem skąd ty się URWAŁEŚ ... , że zadajesz takie durnowate pytania ... i żądasz konkretnych odpowiedzi .
---
Przecież Norge to NAPRAWDĘ PAŃSTWO POLICYJNE ...
Jeżeli tego naprawdę nie odczuwasz , to trzeba do odpowiedniego lekarza iść póki po temu pora na tępora !
---
JUŻ samo złożenie wniosku o budowę w Gminie wędruje do Skatt drogą służbową ...
---
Czyżbyś był naprawdę taki Naiwny ... ?
Dziękuję. O taką odpowiedź między innymi mi chodziło. I mam jeszcze pytanie, czy ten Terenowy Urząd Techniczny zatwierdzi zbudowany dom bez paragonów za materiały, z którego został zbudowany?czy interesuje go,skąd wziąłem materiały?Powiedzmy,że nie będę sprzedawał takiego domu,tylko wynajmował,więc Skatt sie mnie raczej nie powinien czepić,jeśli dobrze rozumiem.
KULA MILCZY jak zaklęta ...
---
To może Ja ... spróbuję coś sprokurować w Jej zastępstwie ...
może akurat będzie jak trzeba ...
---
---
Urząd Techniczny jak nazwa głosi ... zajmuje się stroną konstrukcyjną i bezpieczeństwem Obiektu oraz innymi duperelami ...
---
Jeżeli można się kogokolwiek i czegokolwiek obawiać w NORGE ... ! .
To tylko sąsiadów i Skatt .
---
Sąsiedzi donoszą ... !
Skatt sprawdza ... !
---
Ostatnio był artykuł jak Norweg musiał zapłacić ponad 100 tys nok grzywny , bo zatrudnił brygadę na dziko , jednocześnie stosował niedozwolone stawki za godzinę w budownictwie ...
Szef tej brygady też dostał po dupie ... ! .
---
Nie wiem skąd ty się URWAŁEŚ ... , że zadajesz takie durnowate pytania ... i żądasz konkretnych odpowiedzi .
---
Przecież Norge to NAPRAWDĘ PAŃSTWO POLICYJNE ...
Jeżeli tego naprawdę nie odczuwasz , to trzeba do odpowiedniego lekarza iść póki po temu pora na tępora !
---
JUŻ samo złożenie wniosku o budowę w Gminie wędruje do Skatt drogą służbową ...
---
Czyżbyś był naprawdę taki Naiwny ... ?