Napisałem że rozumiem sposób myślenia pana G. i zaraz potem sprostowałem że chodzi mi o manipulowanie przy bezpiecznikach i olewanie zasad BHP, wszyscy załapali o co chodzi, więc daruj sobie te desperackie próby skłócenia wszystkich użytkowników forum. Spróbuyj sam napisać coś sensownego a nie tylko podsumowywać każdą wypowiedź i wmawiać ludziom jak to zostali obrażeni, mimo że sami wcale się tak nie czują.
Domy nie zapalają się od przeludnienia. Dom w drammen zapalił się ponieważ facet wstawił gwóźdź w bezpiecznik (do czego sam się przyznał). Poza tym nikt im się nie kazał tam pchać w 20stu, jak wynajmujesz dom to mozesz sobie tam mieszkać ze stadem antylop okapi i wlaściciela to nie powinno obchodzić, dopóki warunki umowy są spełnione.
Domy nie zapalają się od przeludnienia. Dom w drammen zapalił się ponieważ facet wstawił gwóźdź w bezpiecznik (do czego sam się przyznał). Poza tym nikt im się nie kazał tam pchać w 20stu, jak wynajmujesz dom to mozesz sobie tam mieszkać ze stadem antylop okapi i wlaściciela to nie powinno obchodzić, dopóki warunki umowy są spełnione.