Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
darek47 ... (9959 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
A mnie żadnych OSZUKANYCH NIE SZKODA... A TYM BARDZIEJ WYJĄCYCH DO KAMERY...!!! .
ZOSTALI OSZUKANI NA WŁASNE ŻYCZENIE I TYLE...

POPATRZCIE TYLKO na te nasze Forum ...
TRAFIŁ SIĘ NIEJAKI..."Gruzin"...oczytany w przepisach chcący coś przekazać tak sobie ...może z dobroci a może z nudów...

I CO...??? .
SAME ATAKI i podważanie jego kompetencji... ŻENADA...
A za chwilę znowu ktoś napisze ,że puścili go kantem ... i rozwinie się kółko wzajemnego utyskiwania ,nemniej jak sę podaje konkrety to wszystko jest BE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Zapomniałeś dodać że bardzo głośne Beeeeeee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
Bo Polacy - najbardziej ciemiezony narod w europie - maja to wpisane w geny. Lubimy narzekac biadolic jaki to los jest wzgledem nas bezwgledny i dlatego lubimy jak nas wyzyskuja wykorzystuja i oszukuja bo wtedy mozna sie poskarzyc, pobiadolic i wzajemnie sie podpierac w tym falszywym przekonaniu ze caly swiat dookola jest BE. Chcialbym kiedys spotkac Polaka ktory by szedl usmiechniety i z duma powiedzial: "zycie jest piekne, jestem szczesliwy". Jesli ktos taki sie znajdze to reszta zamiast probowac poznac recepte na jego szczescie, sprowadzi go z impetem na ziemie, bo nikogo tak sie nie nienawidzi jak tych ktorzy sa bardziej szczesliwi. I zaraz taki uslyszy jak to nie ma pojecia o zyciu i realiach, i beszczelnie wmawia ludziom ze zycie moze byc piekne bo przeciez nie jest i nigdy nie bedzie!

Przypomnial mi sie kawal jak to jeden facet byl na odwiedzinach w piekle i widzi ze sa kotly dla kazdej narodowosci osobno. Przy kazdym kotle stoi bies i pilnuje zeby nikt nie uciekl, tylko przy polskim kotle nikt nie stoi. Zdziwiony pyta lucyfera: "a Polakow nikt nie pilnuje?". "Nie" odpowiada lucyfer "nie trzeba, jak tylko ktos wychyli glowe reszta wciagnie go spowrotem".

A nawiazujac do tematu: trzeba byc skonczonym idiota zeby dac 200 funtow na srodku ulicy, komus kogo nawet nazwiska sie nie zna, bez zadnego pokwitowania, sprawdzenia adresu, numeru rej. samochodu itd. Nie ruszaja mnie nawet lzy pani na filmie, bo jesli tyle warte byly dla niej te pieniadze to powinne sie 2 razy zastanowic komu je daje. W tej sytuacji wystarczyl jeden telefon do konsulatu, albo innej instytucji, zanim pieniazki trafily w rece oszusta.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
MOIM ZDANIEM , to ten cwaniaczek i jego kolesie z tej opowieści to NIEUDOLNI PARTACZE .
Jaki był sens rzucać się na drobne 200-funtów ,jak można było mieć spokojnie całą ich kasę a nawet niezły cotygodniowy bonus ....w postaci części zarobków...
Przecież z gadki tej PŁACZKI wynika iż ona z mężem to pewnie w łóżku tylko po ćmoku i w piżamach bo tak nakazuje kościół... .
Sama przyznała ,że nigdzie żadnych informacji nie czytała BO U NICH JEST TRUDNO O TAKIE WIADOMOŚCI... .
Ciekawy byłby cyrk gdyby trafili na bardziej wyrafinowanych którzy wywieźli by ich do lasu i zostawili tam ... nago zabierając wszystko ,nawet obsikane ze strachu majtki...
ŻYCIE NAPRAWDĘ JEST WREDNE ...TO NIE JEST FILM....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a teraz matti, sam sobie odpowiedz na pytani 'co myslisz o takich polakach' jak pan gruzin i pan wielkie G.ktorzy nikogo nie zaluja,bo kazdy jest sam sobie winny,ze zostal oszukany!

jestes od niedawna na forum,wiec przypomne ci,ze pan wielkie G,nie zaluje rowniez smiertelnych ofar,pozarow w no. poniewaz wedlug niego,to oni sami podpalili dom w ktorym pozniej zmarli!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Ja, ja, ja powiem....
,,Życie jest piękne i jestem szczęśliwa,,
Tylko wtedy...,gdy patrzę na ptaki,kwiaty, drzewa i błękit nieba...!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
vanessa 30 napisał:
Ja, ja, ja powiem....
,,Życie jest piękne i jestem szczęśliwa,,
Tylko wtedy...,gdy patrzę na ptaki,kwiaty, drzewa i błękit nieba...!!!

A cała reszta je fuj,fujfuj

I pewnie dlatego nasz żywot jest tak krótki

A to pewnie dlatego , żeśmy Boskie łajno

Jednakże Boskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
panladny napisał:
...a teraz matti, sam sobie odpowiedz na pytani 'co myslisz o takich polakach' jak pan gruzin i pan wielkie G.ktorzy nikogo nie zaluja,bo kazdy jest sam sobie winny,ze zostal oszukany!

jestes od niedawna na forum,wiec przypomne ci,ze pan wielkie G,nie zaluje rowniez smiertelnych ofar,pozarow w no. poniewaz wedlug niego,to oni sami podpalili dom w ktorym pozniej zmarli!

UDERZ W STÓŁ A NOŻYCE SAME SIĘ ODEZWĄ...
Ja wiem ,że Ty masz ostatnio same problemy ...tak z pracą ,jak i w pracy i wszyscy są przeciwko Tobie Tak Norgi jak i Krajanie ...
Jednak to Twoja wina ...NIKOGO INNEGO ....

TAK Oni SPALILI SIĘ NA WŁASNE ŻYCZENIE...!!!
BO POZWALALI GRZEBAĆ INNYM W BEZPIECZNIKACH ...CO JEST JUŻ UDOWODNIONE PRZED SĄDEM W DRAMEN ...
MAŁO TEGO NIE ZNALI SIĘ NA PRZEPISACH PRZECIWPOŻAROWYCH ...
A zwłaszcza na terenie Norge ....przebywając w budynkach drewnianych , gdzie trzeba stosować nadzwyczajne środki bezpieczeństwa gdy używa się odbiorników energochłonnych ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ale to juz mowiles,po co sie powtarzasz?

w tej chwili przylacze sie do,kolka 'niewspolczujacych nikomu'
bo tobie to juz nawet wspolczuc nie ma czego...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
nobel nobel
(nobel79)
Wiking
PITOLISZ TAKIE GŁUPOTY ZE SIE CZYTAC NIE CHCE JAK BYS WIEDZIAL ZE SIE PRZEWROCISZ TO BYS SIE POŁOZYŁ ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok