Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
darek47 ... (9719 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...nadaje sie!

zwolenniczka rzeczowych,powaznych i kulturalnych dyskusji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
saka napisał:
gabriel napisał:
saka napisał:
są też inne rozrywki, nawet w domu, ale to moje zdanie.To może w końcu znajdź te posty przeciwko mojej Osobie...!!! ...
I przedstaw je ogółowi...!!!

nie widzę związku

PRZEPRASZAM ..."saka"...za ten tekst w Twoją stronę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
panladny napisał:

...a teraz matti, sam sobie odpowiedz na pytani 'co myslisz o takich polakach' jak pan gruzin i pan wielkie G.ktorzy nikogo nie zaluja,bo kazdy jest sam sobie winny,ze zostal oszukany!

jestes od niedawna na forum,wiec przypomne ci,ze pan wielkie G,nie zaluje rowniez smiertelnych ofar,pozarow w no. poniewaz wedlug niego,to oni sami podpalili dom w ktorym pozniej zmarli!

brawo! i to są właśnie tacy, moim zdaniem, co "wciągają z powrotem do kotła".
czują się mądrzejsi... cóż, mądrość człowieka oceniają inni i tyle w temacie.

Tu sie saka troche mylisz.. bo jak przeczytasz uwaznie moje posty do zauważysz że cały czas napiętnuję narzekanie i ustawowe bycie nieszczęśliwym Polakiem, że chciałbym zobaczyć szczęśliwego Polaka itd. Na pewno nie wciągnąłbym takiego "spowrotem do kotła" tylko cieszył się jego szczęściem.

Jeśli chodzi o temat: To takie "polskie", wziąźć idiote który dobrowolnie wręcza latami ciułane pieniądze nieznajomym na ulicy i nakręcić o tym wyciskacz łez pod tytułem: "Patrz świecie jacy my Polacy jesteśmy nieszczęśliwi".

Jeśli chodzi o pożar to tutaj rozumiem pana "wielkie G" chociaż sam na ten temat się nie wypowiadałem.
Ciekawe co powiedzielibyscie gdyby ktoś z waszej rodziny spłonął, bo jakiś skończony idiota, którego nawet nie znacie wsadził gwóźdż w bezpiecznik w wyschniętym na pieprz drewnianym domu. Wg panaładnego to oczywiście "norki" - "oszuści" , ponoszą za to winę. Śmiech pusty bierze..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
nie zaglądałam tu wczoraj, a szkoda. Nie mam na razie czasu szperać po forum, ale solennie obiecuje, że te posty przytoczę jak tylko znajdę czas.
Gabrielu jeszcze raz Ci proponuję kup sobie psa (jeżeli to możliwe), ale kumatej rasy jak wilczur, sznaucer olbrzym itp. od razu odżyjesz i zabijesz nudę. Odejdziesz w końcu od tego uzależniacza z klawiaturą, bo pies Cię z domu na spacer wyciągnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Gruzin napisał:
panladny napisał:

...a teraz matti, sam sobie odpowiedz na pytani 'co myslisz o takich polakach' jak pan gruzin i pan wielkie G.ktorzy nikogo nie zaluja,bo kazdy jest sam sobie winny,ze zostal oszukany!

jestes od niedawna na forum,wiec przypomne ci,ze pan wielkie G,nie zaluje rowniez smiertelnych ofar,pozarow w no. poniewaz wedlug niego,to oni sami podpalili dom w ktorym pozniej zmarli!

brawo! i to są właśnie tacy, moim zdaniem, co "wciągają z powrotem do kotła".
czują się mądrzejsi... cóż, mądrość człowieka oceniają inni i tyle w temacie.

Tu sie saka troche mylisz.. bo jak przeczytasz uwaznie moje posty do zauważysz że cały czas napiętnuję narzekanie i ustawowe bycie nieszczęśliwym Polakiem, że chciałbym zobaczyć szczęśliwego Polaka itd. Na pewno nie wciągnąłbym takiego "spowrotem do kotła" tylko cieszył się jego szczęściem.

Jeśli chodzi o temat: To takie "polskie", wziąźć idiote który dobrowolnie wręcza latami ciułane pieniądze nieznajomym na ulicy i nakręcić o tym wyciskacz łez pod tytułem: "Patrz świecie jacy my Polacy jesteśmy nieszczęśliwi".

Jeśli chodzi o pożar to tutaj rozumiem pana "wielkie G" chociaż sam na ten temat się nie wypowiadałem.
Ciekawe co powiedzielibyscie gdyby ktoś z waszej rodziny spłonął, bo jakiś skończony idiota, którego nawet nie znacie wsadził gwóźdż w bezpiecznik w wyschniętym na pieprz drewnianym domu. Wg panaładnego to oczywiście "norki" - "oszuści" , ponoszą za to winę. Śmiech pusty bierze..

mogę się mylić; może ty konkretnie nie "ciągniesz na dno", ale mi bardziej chodziło o podejście. skoro sami są sobie winni (niech i będą), to ma znaczyć, że nie należy tragedii ludzkiej współczuć?
mnie również dziwi skrajna naiwność.

z drugiej strony są ludzie, którym jet łatwo zaufać, którzy potrafią manipulować, itd. każdy może zostać w ten czy inny sposób oszukany. przecież nie można się pilnować naokrągło. lepiej życie spędzać na życiu, a nie pilnowaniu złodzieja czy oszusta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...pomimo tego,ze nie wolno nikomu wspolczuc,to ja jednak troche tobie wspolczuje,saka!

na poczatek forumowy medrzec zmieszal cie z zblotem,a zanim sie zorientowal,ze to nie o ciebie chodzi,bylas juz skopana i opluta!
na deser,gruzin zrobil z ciebie matola,poniewaz wedlug niego,nie czytasz uwaznie postow i nie masz racji (gruzin ma wylacznosc - na racje)

jednak pamietaj,ze to wszystko twoja wina i 'sama sobie na to zasluzylas'...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
Saka, ale ja nigdzie nie napisalem ze ofiary pozaru same sobie winne! Oczywiscie ze nalezy wspolczuc i to bardzo! Nie wiem co napisal gabriel na ten temat, moze zbyt pohopnie go poparlem. Wydaje mi sie zaszlo male nieporozumienie.
Ja mialem na mysli wylacznie tego pajaca co stoi przed sadem za manipulowanie przy bezpiecznikach bo przez niego zginely niewinne osoby. Tych osob mi niezmiernie zal, ale nie jest to wina Norwegow tylko, idioty ktory mial w dupie przepisy BHP.

Wracajac do tematu: przestepcy i oszusci zawsze byli i beda, dlatego np w miejscach publicznych na lotniskach itd sa informacje zeby pilnowac portfeli, torebek, bo mozna zostac okradzionym. Policja nie przyjmie zgloszenia o wlamaniu, jesli dom do ktorego sie "wlamano" stal otwarty.
Ta pani z tego filmu wcale nie musiala "sie pilnowac na okraglo", wystarczylo tylko spelnic swoj obywatelski obowiazek i odrobinke pomyslec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
dobrze, ja też się dziwię, że to małżeństwo dało im pieniądze, nawet bardzo się dziwie. jednak szkoda mi ich, bo dla nich to 200 funtów to majątek, a dla tego typka pewnie śmieszny grosz.

p.s. nie poczułam się matołem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...tez tak mysle,ze nie masz powodow by czuc sie 'matolem'

nie zmienia to jednak faktu,ze wlasnie tak zostalas potraktowana,przez gruzina...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...widze,ze sie rozkrecasz gruzin!

m.in. - nie wiesz co ktos napisal,ale udzielasz poparcia i podpisujesz sie pod tym

- zapominasz (bo tak ci wygodniej)kto byl wlascicielem tego domu.tyle tylko,ze to wlasnie norweski wlasciciel,mial
najbardziej w dupie,przepisy bhp,jak rowniez przeludnienie budynku itp. oczywiscie najwazniejsze,ze pieniadze
z wynajmu wplywaly na konto...a paradoksalnie to wlasnie dopiero,po tymi i innych pozarach,odpowiednie
norweskie instytucje zaczely sie interesowac,stanem i warunkami wynajmowanych,zagranicznym robotnikom lokali

- a to,ze nazywasz mnie idiota,to oczywiscie zasluga twojej wysokiej kultury osobistej,ktora tak bardzo podkreslasz.

wspominales,ze panladny powinnien dorosnac - jesli bycie doroslym,ma przepominac twoj przypadek,to zostaje w
'maluchach'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok