Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2388 niezalogowanych)
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
jezeli nas nie znasz to nie oceniaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
KlaudiaHarazin napisał:
jezeli nas nie znasz to nie oceniaj

Ty kobieto masz rzeczywiscie rozdwojenie jazni. To dlaczego chcesz zebysmy oceniali twojego dzieciaka, skoro go nie znamy ?!

To co soba reprezentujesz, napisalas juz w dwoch zdaniach powyzej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
KlaudiaHarazin napisał:
Czesc jestem mamusia 6 miesiecznej Oliwci mam prosbe coreczka bierze udzial w konkursie i bardzo potrzebne sa lubie jezeli ktos moze i mialby pare sekund czy moglby nam pomoc? bardzo prosimy,wiem ze to nie w porzadku tak sie prosic ale chcialybysmy wygrac, jezeli mozecie udostepniajcie zdiecie na swoim fb i zachecajcie swoich znajomych do lubie zdiecia corci dla coreczki wszystko link www.facebook.com/photo.php?fbid=525387437519983&set=pb.296425840416145.-2207520000.1368301956.&type=3&theater prosimy o udostepnianie i kciuki

Ty jestes niedojebana czy zwyczajnie popierdolona?? Zabawke z dziecka sobie zrobilas zeby wygrac zasrany konkurs.... glowna nagroda: pralka z autorewersem?? za te Twoje niespelnione marzenia i chora ambicje BV powinno zrobic u Ciebie w domu male spotkanie towarzyskie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:
Ty jestes niedojebana czy zwyczajnie popierdolona?? Zabawke z dziecka sobie zrobilas zeby wygrac zasrany konkurs.... glowna nagroda: pralka z autorewersem?? za te Twoje niespelnione marzenia i chora ambicje BV powinno zrobic u Ciebie w domu male spotkanie towarzyskie....

Bardzo duże pudło ...!!! .
---

Tą kobietę nie tyka żadne -BV- , ponieważ ona nadaje z Anglii .
A tam pewnie panują inne zwyczaje względem ... > DZIECI MASKOTEK < ...
---
Niemniej , faktycznie ma coś nie po kolei , skoro "łazi" po międzynarodowych forach i żebrze o punkty , jednocześnie oszukując się iż jest wszystko w porządku .
Mało tego , z opisu lokalizacji kompa , wynika iż nie mieszka wcale w Londynie , a jednak na Fejsie taka lokalizacja jest podana .
Drobne przekłamania , dla dobra własnego samopoczucia , cóż Można i tak .
---
Wszak każdy z Nas , jest ponoć ... Kowalem Własnego Losu ....
Tylko dlaczego zawsze po głowie dostają Niewinne Dzieci a tu jeszcze na dodatek Osesek !!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:
odezwał sie niedzielny detektyw....spec od lokazlizacji

MIĘDZY jednym czystym drinkiem a drugim , coś trzeba robić "logicznego" by film nie za szybko się urwał .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:jeszcze hejnału nie grali a dziadek już drinki wali.... Właśnie Przepisowo ...
W NIEDZIELĘ , jeżeli już , To Ostatni haust , równo z Hejnałem , coby karencja godzinowa była do ÓSMEJ RANO w Poniedziałek ... wszak w pracy , jak takowa jest , to jeżdżę dostawczą Toyotą .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
KTO POWIEDZIAL WGL ZE MIESZKAMY W LONDYNIE?! NAPEWNO NIE JA! MIESZKAMY ZA LONDYNEM 120KM! W LONDYNIE JEST NAGRODA! JEZELI NIE CHCECIE I MACIE TAKIE ZDANIE TO NIE MUSICIE POMAGAC I ZASMIECAC MOJEGO POSTA!!!!!tym ktorzy pomogli bo sa tacy dziekuje bardzo!!!!! i to nie sa chore ambicje ale znajomi nasi biora udzial w tym konkursie wiec czemu my nie mozemy!!!!nie rozumiem takich ludzi jak niektorzy ale coz kazdy ma swoje zdanie,jezeli komus nie pasuje niech sie nie wysila !!!!!!nie mam czasu odp i pisac na glupie kometarze pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
takie kometarze prosze zostawic dla siebie albo swojej rodziny!!to co wy piszecie swiadczy o waszej inteligencji! jasno napisane ze jezeli ktos moze i nie ma problemu to prosimy! a jezeli ktos nie chce to sie nie odzywa i tyle!!! nam nie chodzi o wygrana bo nas stac na wele dla corki ale w konkursie jest wiele dzieci naszych znajomych!!!! jak 0nie zauwazyles to jest nawet paru dzieci fotografow ktore tez biora konkurs!!!!! wiec im nie chodzi napewno o wygrana bo wygrana to sesj
a fotograficzna wiec samo za siebie mowi!!! chodzi o zabawe!!jezeli ktos ma malo inteligencji nie zauwazyl!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Justyna J...
(jo_celyne)
Wiking
A co w tym takiego zabawnego???
Wystawiać dzieci na pokaz jak małpy w cyrku...ubaw po pachy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj